Far Boyama (Karartma) Acil !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan VeCCtrA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşlem bitmiştir konu kapatılabilir..
bitmiş haliyle arac üzerinde bir resim ekleseniz çok hoş olur yaptırmak isteyen olursa arac üzerinde görmesi karar vermede çok yardımcı oluyor

bitmiş haliyle arac üzerinde bir resim ekleseniz çok hoş olur yaptırmak isteyen olursa arac üzerinde görmesi karar vermede çok yardımcı oluyor

Çok ilgilenen yok diye eklemek istememiştim ama madem öyle ekleyim...

DSC00951a-1.jpg

DSC00952a.jpg

ilgilenen olmazmı kardeş? süper olmuş.bende bi arıym bakıym 2002 stop u.benim farlarda biraz matlaşma da var onu da boyayla beraber yaparlar mı?

ilgilenen olmazmı kardeş? süper olmuş.bende bi arıym bakıym 2002 stop u.benim farlarda biraz matlaşma da var onu da boyayla beraber yaparlar mı?

Tabiki, mesela ben sadece boyatmak için vermiştim komple temizleyip yeni gibi yapmışlar...

aradım gel hallederiz yaparız diyo.fiyat veremem görmeden dedi.95 liraya sıfır siyah var biraz daha uygun yapsa aslında çok iyi olurdu.190 a komple siyah sıfırlayabiliyorum ikisinide.

aradım gel hallederiz yaparız diyo.fiyat veremem görmeden dedi.95 liraya sıfır siyah var biraz daha uygun yapsa aslında çok iyi olurdu.190 a komple siyah sıfırlayabiliyorum ikisinide.

Tabi fardan fara değişiyor fiyatlar. Benim sıfır siyah bulma veya alma şansım olmadığı için boyatmam mecburdu...

peki sıfır siyah bulma şansın olsa 190 a sıfırlarmıydın 100 e gidip yine bu işlemimi yaptırırdın ?

peki sıfır siyah bulma şansın olsa 190 a sıfırlarmıydın 100 e gidip yine bu işlemimi yaptırırdın ?

njoy farı mı istiyorsun ? eger amacın siyah far ise fk angel farlarımı 2 güne satışa çıkarıyorum. bunun dışında njoy farının orjinalini bulabilirim. daha uygun fiyata bulurum sanırım. bu mesajı okursan pm le hoca.

Geri