- Konuyu Başlatan
fiyat ne ve kaç günde yapıyolar ?
Hehe, aldığım yerin linkini adamın mayolu fotografını kargo uçağının modelini vs sormamışsın 100 liraya yapıyor. Yarım gün aralıksız uğraşacakmış..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fiyat ne ve kaç günde yapıyolar ?
bitmiş haliyle arac üzerinde bir resim ekleseniz çok hoş olur yaptırmak isteyen olursa arac üzerinde görmesi karar vermede çok yardımcı oluyorİşlem bitmiştir konu kapatılabilir..
bitmiş haliyle arac üzerinde bir resim ekleseniz çok hoş olur yaptırmak isteyen olursa arac üzerinde görmesi karar vermede çok yardımcı oluyor
ilgilenen olmazmı kardeş? süper olmuş.bende bi arıym bakıym 2002 stop u.benim farlarda biraz matlaşma da var onu da boyayla beraber yaparlar mı?
aradım gel hallederiz yaparız diyo.fiyat veremem görmeden dedi.95 liraya sıfır siyah var biraz daha uygun yapsa aslında çok iyi olurdu.190 a komple siyah sıfırlayabiliyorum ikisinide.
peki sıfır siyah bulma şansın olsa 190 a sıfırlarmıydın 100 e gidip yine bu işlemimi yaptırırdın ?