Far kaşları için!!!

cem kapatmaz ama kardeşim angelin camının üstünde boya gibi bişeymi var çıkartırken sorun yaşamayasın aksi halde angelları kapatmaz benim arabanın resimlerinden bakabilirsin kardeşim

camlar dedıgınnnnn sert mıka zannedersem boya vs yok : ) serkan olmadı bıtanede bna yolla ya boyasız bı denıyelımmm bakalımmmm gusel olursa ben burda boyatırımmmm : )

camlar dedıgınnnnn sert mıka zannedersem boya vs yok : ) serkan olmadı bıtanede bna yolla ya boyasız bı denıyelımmm bakalımmmm gusel olursa ben burda boyatırımmmm : )
ben güncel fiyatını sorayım o zaman yada istanbula geliyom benimkilre bak beğenirsen yaptırırm sana burdan canlı canlı görürsün

Opel Corsa C Far Kaşı

Herkese selam,

Konu içeriği ve tarihi olarak güncel değil fakat konu hakkında yardımlarınızı rica ediyorum.

Resimde yer alan Siyah Opel Corsa C far kaşları için, nerde bulabiliriz? yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

güzelmiş gercekten ,ben corca c ıcın kaş aramıstım ama bulamamıstım.bunun aynısının satıldıgı bır yer varsa temın edelım.

serkan arkadaşımıza pm olarak mesaj attım ama demekki görmemiş yada özel mesaj alanı dolmuştur.serkan astra g için far kaşı bir çift bende isterim varsa tabi,özeline boyalı da olabilir demiştim ama boyasız olsun ben burda boyattırırım.bana ok dediğin anda ptt'den seninde dediğin gibi parasını yollarım.teşekkür ederim.

Geri