Far sensörü hakkinda!

Ynt: Far sensörü hakkinda!

Bugün led uygulaması sırasında far sensörüne ışık tuttuk, en fazla 3 saniye sonra algıladı, farları yaktı ya da söndürdü.Ardarda birkaç defa denedik, hepsinde ışığı az bir gecikme ile algıladı.

dinojasie link' Alıntı:
açıkçası bence hava soguklugu da bir ihtimal. Dediginiz durumu bende yaşıyorum ve şikayetimin başlama zamanı kış ayları oldu. gerçi yaz ayında da bazen bu sorunu görüyordum ama kış ayında çok sıklaştı.
Demekki cok ciddi bi sorun yok :-) ayrica bu siteyide kurup emegi gecenlere sonsuz tesekkurler her actigim konu bos gecmiyor ben yurt disinda yasiyorum ve arac konusundada garaja goturdugumde derdimi yeterince anlatamiyorum sureklide yanimda birini goturme sansimda olmuyor o yuzden bu site gercekten benim icin harika tekrar sonsuz tesekkurler...

far sensörü nerde acaba

hımm yağmur sensörü ile aynı kısımda o zaman. tşkkrlr

gencebay25 link' Alıntı:
hımm yağmur sensörü ile aynı kısımda o zaman. tşkkrlr

Rica ederim :)

bende de durum aynı belirli bir süre sonra algılıyor, bazen gündüzleri açılıyor farlar karanlığı algılıyor galiba sonra sönüyor
far sensörü üzeri mutlaka temiz olmalı buna dikkat etmek gerekiyor
ama far sensörü tepkimesi mükemmel değil ama aynı sınıf diğer araçlardaki farı gördükten sonra afl farımın
mükemmel ve kullanışlı olduğu kanaatindeyim :)

Tamkan link' Alıntı:
Ön camda dikiz aynasının üst kısmında kalıyor.

Ben şurda zannediyordum ??

c99982f322.jpg

drcoach link' Alıntı:
Ben şurda zannediyordum ??

c99982f322.jpg

Resimde işaretli olan kısım aracınızı kilitleyip açarken anahtardan gelen sinyalleri algılıyor.

Geri