Far sensörü hakkinda!

Ynt: Far sensörü hakkinda!

Tamkan link' Alıntı:
Bütün donanımlarda o aparat var hocam, işlevi de dediğim gibi açma kapama sinyalini algıyor cosmolarda da alarm olduğu için ayrıca üzerinde led var :) alarmın sensörleri diğer arkadaşlarında dediği gibi ön aydınlatma tertibatının orada.
katılıyotum abi aynen dedıgın gıbı

MeRt link' Alıntı:
Hazır konusu geçmişken bir şey anlatayım sizlere  :)

Ben bu bahsi geçen ekipmanı aracı aldığım bayiye sordum, ne olduğunu anlayamadım çünkü (Bayi ve danışman arkadaş isimi vermeyeceğim  :D )

Bu ne işe yarar dediğimde ufak bir bekleme sürecinden sonra

Bu ön cama kızılötesi ışın yolluyor güneş ışınlarının kırılmasına yarıyor, güneş ön cama vurduğunda gözünüzü almıyor diye bir cevap almıştım  :D

Bunları duyunca vay be Opel sen neler yapmışsın dedim kendi kendime, o anki acemiliğimle böyle bir şey varmıdır diye düşünmüştüm açıkçası  :D

Seninle ilgilenen danışmanın en azından 1 ay amatemde misafir edilmesi gerekir Mert :)

yok abi onu nasa ya gondermek lazım ışınmı yayıyormuş cama 011zaa 011zaa 011zaa

Tamkan link' Alıntı:
Seninle ilgilenen danışmanın en azından 1 ay amatemde misafir edilmesi gerekir Mert :)
konuşurken dikkat ettin mi  ayakları yere basıyor muydu. havada filan yürüyordur o 011zaa 011zaa 011zaa

bulent_tnt link' Alıntı:
yok abi onu nasa ya gondermek lazım ışınmı yayıyormuş cama 011zaa 011zaa 011zaa
dinojasie link' Alıntı:
konuşurken dikkat ettin mi  ayakları yere basıyor muydu. havada filan yürüyordur o 011zaa 011zaa 011zaa

Artık ne kullanıyorsa onun etkisi ile şuuru kapalı bir şekilde söylemiş olmalı :D

bence bu adamlara egıtım falan vermıyorlar yada işe alırken mulakat yapmıyorlar..

bulent_tnt link' Alıntı:
bence bu adamlara egıtım falan vermıyorlar yada işe alırken mulakat yapmıyorlar..

Yada verilen bilgiler akıllarında kalmıyor :) madem bilgin yok saçmalamanın ne alemi var değil mi, bilmiyorum ama öğrenebilirim dersin olur biter ve forumlarda alay konusu olma ihtimalin ortadan kalkar :)

Vay arkadaş ne sensörmüş, bı top attım ortaya herkes pozisyona girdi  011zaa

Yalnız o satış danışmanının hayal gücüne hayran kaldım, kendilerini ayakta alkışlıyorum  special_Yeah

İşin daha da kötüsü, biz eskiler, bu sorunun cevabını neredeyse bir yıl kadar önce bulduğumuzu yani bu konuyu aştığımızı düşünüyorduk.. 002tuhaff

Tamkan link' Alıntı:

Abi bende şaşırdım duyunca vay be Opel'e bak sen dedim kendi kendime  :)

sonuçta satış danışmanı aktarıyor bu bilgileri bana inanmayıp ne yapacağım  :D

o zaman bende bizim arabalar konusunda acemiydim, şimdi olsa bir bozardım o arkadaşı aklı hayali almaz valla  :D

Geri