Far sensörü hakkinda!

Ynt: Far sensörü hakkinda!

HaKaN link' Alıntı:
hayır orası hareket sensörü, cosmo araçlarda da alarm için kullanılıyor
Alarm isiginin yandigi yer orasi. Hareket sensoru tavan lambalarinin orda degilmi cosmo da. 

bulent_tnt link' Alıntı:
Alarm isiginin yandigi yer orasi. Hareket sensoru tavan lambalarinin orda degilmi cosmo da. 
Evet Alarm ışığı göstergesi var zaten, yanıp sönmesi sürekli yanması gibi
Hareket sensörü tavan aydınlatmasının oradan kapanıyor dediğiniz gibi  ama sensör tam olarak nerede
Ben bu bahsedilen sensörün alarm ve hırsızlık sensörü olduğunu düşünüyorum
[img=800x469]http://img442.imageshack.us/img442/4034/ekranalntshg.jpg[/img]

Bildiğim kadarıyla tavandaki iki adet olan uzay aracı farı şeklindeki alıcılar hareket sensörleri, alarmın ledi de ortadaki o küçük topta bulunuyor.

GNSpower link' Alıntı:
Bildiğim kadarıyla tavandaki iki adet olan uzay aracı farı şeklindeki alıcılar hareket sensörleri, alarmın ledi de ortadaki o küçük topta bulunuyor.

Ben onları mikrofon diye biliyorum ama yanlış biliyor da olabilirim. İyice karıştı ortaklık... 011zaa

xylent link' Alıntı:
Ben onları mikrofon diye biliyorum ama yanlış biliyor da olabilirim. İyice karıştı ortaklık... 011zaa

Alo Opel? Bizim kafamız karıştı. (:

Yurtdışı forumlarda da ultrasonic alarm olarak geçiyor o gözler. (:

GNSpower link' Alıntı:
aynen...

xylent link' Alıntı:
tavandaki gozlerın yanında cızgı seklınde hava kanalı gıbı bişey var mıkrofon onun ıcınde..

Benimde bildiğim kadarıyla tavandaki ikili hareket sensörleri ama emin değilim.

ևok muallakta bir konu  :)

Geri