far temizliğinde pahalı malzemelere SON !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ourcorsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
konuyu takipteyim, başka bir araca uyguladiginiz zaman resimleri unutmayın. bide bu ürünü neden bulacaz. bukadar ucuz birseyse alıp farın kenarında Bi denemek isterim

Böyle acayip ürünlere gerek yok ya, diş macununu sıkın farın üstüne güzelce bir bezle uzun uzun ovalayın macunla bol bol.

Bi 5-10 dk ovaladıktan sonra kurumasını bekleyin, üstüne de suyu basıp arındırdınız mı farlar mis gibi olur :)

Böyle acayip ürünlere gerek yok ya, diş macununu sıkın farın üstüne güzelce bir bezle uzun uzun ovalayın macunla bol bol.

Bi 5-10 dk ovaladıktan sonra kurumasını bekleyin, üstüne de suyu basıp arındırdınız mı farlar mis gibi olur :)

Vayyyy buda güzel teknikmiş :)

Bence farlari henuz solmamis herkes gunes kremi kullansin.saka bir yana mantikli cozumler bunlar ben normal kaporta pastasi kullandim tertemiz olmustu 1 yildir ayni

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

YouTube da görmüştüm hevesle 2 saat uğraştım ama sonuç hüsran. denemeyenlım uğraşmasin

Beyler benim sol fara da bi çözüm bulun el atmışken :D

oQnZEX.jpg

Geri