Mantık yüzeyi aşındırıp kötü tortuyu gidermek olduğu için en incesinden pasta, diş macunu gibi şeyler denenebilir bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olay cif e dogru gidecek
Tapatalk.
okudum ve koptum
ABİ KESİNLİKLE benım formulu uygula ben gözlerimle şahit oldum işe yaroyor. bu akşam nerden temin edilebileceğini öğrenip yazıcam.
kardeş bu dediğin malzemeyi nerden bulacaz peki?
Saatçilere gidip gırtlağına mı çökek napak :rakir:
burdan temin edebilirsinkardeş bu dediğin malzemeyi nerden bulacaz peki?
Saatçilere gidip gırtlağına mı çökek napak :rakir:
Beyler benim sol fara da bi çözüm bulun el atmışken
merhabalar abilerim arkadaşlarım bende sizlerle faydalı olacagını düşündüğüm birşey paylaşacağım. aradım galiba şu ana kadar paylaşan birisi yok.
araç farlarında solma sorunu çoğumuzun yaşadığı yada yaşayabileceği bir sorum geçenlerde kayın pederim kendi arabasında tesadüfen denedi ve % 100 başarıya ulaştı. Kendi eski saat ustalarından saat camlarını parlatmak için kullandığı maden cilasını kuru bi bezle fara uyguladı ikinci farı bitirdikten sonra ilk farı farklı bı bezle tekrar sildi ve resmen sıfır far takılmış gibi oldu. kullandığı malzemenın fotunu eklıcem aklınızda bulunsun cebınıze faydası olacak bı malzeme. 3 TL olması lazım fiyatı. Belkide işinize yarar.