Nalbur arkadaşım var, o na soruyorum hemen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
seninkisi sanki diş macunluk bugulanma genelde diş macunu ile çıkıyor. sararma için zımpara şart. ama o maden cilasını da merak etmiyorum değil he :rulet2:
---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 10:18 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 10:12 ----------
biraz araştırdım da nalburlarda falan oluyormuş deneyecek arkadaş varsa dikkat etsin boya çıkarabilir diyolar. iyice kaplasın tamponu kaportayı falan.
Arkadaşlar bu zımbırtı "kavil" diye geçer, tunç metal parlatmada kullanılır. Askerde çelenkleri bununla silerlerdi. İlk başta parlatır farları muhtemelen ama sonrasında daha beter olma ihtimali vardır, ben kesinlikle kullanmazdım bu iş için.
Bunun yerine plastx, pasta uygulaması sonrası cila yaparsanız daha uzun süre temiz kalır farlar. Ayrıca daha takıntılı olanlarımız da far, plastik veya pleksi için özel koruma ürünlerinden tercih edebilirler.
bende denedim sonuç harika oldu ama içeridende temizlenmesi lazım. bide nasıl söküldüğü konusunu bulup araştırırsam harika olur. paylaşım içinde ayrıca :tesk:
en sonunda vikaul u buldum ve hafta sonu köy gezisinde uyguladım. çok aşırı kararmamış farlarda işe yaradığı kesin ama elle yapılabilecek bir işlem değil bilginiz olsun. resmini koyduğum zımpara makinesinin altına havlu parçası koyarak yaptım. bir far yarım saat kadar sürdü. palisaj makinesi yada zımpara makinesi yoksa hiç girişmeyin.
konuyu ılk acdıgımızda bu malzemenın ılk once ıse yaradıgını fakat sonradan daha kotu hal alacagını ıdda edenler olmustu belkıde dogruluk payı olabılır bızım uyguladıgımız arabalarda daha kotu bı durum yasamadık ama hayırlısı bakalım. güzel olmus hocam maşallah
arabayı bi yerden gözlerim ısırıyor. bende deneyim bakalım bunu bandırmada varsa bı ciladanasil arkadaşa teşekkürler vikaul elektronikte kullanıyorduk kontakları temizlemek için ama bu özelliğini bilmiyordum ve kendi aracımda uyguladım sadece elle uyguladım sonuç çok güzel uygulamadan önce foto çekmeyi unutmuşum uygulama sonrası fotolar
Ekli dosyayı görüntüle 17252
Ekli dosyayı görüntüle 17253
Ekli dosyayı görüntüle 17254