RE: Cvp: Farklı Bir Portbagaj
evet arkadaşlar sabahleyin çıkardığım bar ları tekrar taktım. bu sefer plastik sıkma pabuçlarını karşıya verdim. üstünde port bağaj yokken titreme gitti. sadece ufak 100km de rüzgar sesi geliyor. ama rahatsız etmiyor. diğer pozisyonda ise titreme ve uğultu oluyordu.
ardından port bağaj gelmişti bugün gittim aldım ve montajını yaptım. 110 km ye kadar çıktım. ses gelmiyordu. Yani bir sıkıntı yok.
bu arada İstanbulda balkanotomotiv den fiyat istemiştim orijinali için 610 TL dediler.
Şimdi arkadaşlar sizce ne yapayım. ürünü geri verip ( bu sancılı bir süreç 3 sürecek tüketici hakem hepiniz cevabı)
orijinalini mi alayım.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HasanM' Alıntı:erhan.yilmaz.520' Alıntı:teklifiniz için çok teşekkürler ben ne yazıkki Adana dayım.
buradaki servisle 685 e anlaştım.
yalnız eski bar ları firma geri almıyor . mecburen Tüketici hakem heyetine dava açıcam. 3 ay sonra parasını alıcam.
Ama orijinal alıcam . 85 üstünde çok ses yapıyor. bide çıkar ta çıkar tak arabadaki bar yuvalarına zarar veriyor. vida ile sıktığım için.
Umarım en kısa sürede sorunu çözersiniz. Arabanın üzerinde bagaj varken ben 1500 km felan yol yaptım. Bagaj varken 140-150 km hızlara çıktım ve o kadar da rahatsız edici bir ses duymadım. Bagaj yokken sadece ayaklar varken tekirdağa gittim 90-100 giderken bir uğultu vardı. Sonuçta arabanın üstüne ekstra bir parça takılıyor ve bunun rüzgar direnci olacak bu da ses yapacaktır. Arabanın standardında bile rüzgar sesi var zaten, müziği biraz açıyoruz gidiyoruz.
Bonexxx' Alıntı:Opel almamaızını tavsiye ederim, opel zaten thule marka bar ve port bagaj ürünleri satıyor ve piyasadan daha pahalıya. Daha önceki mesajımda belirttiğim gibi İsveç markası olan Thule markanın "wingbar" modelini araştırın. Bu modelin özelliği rüzgardan oluşan sesi minimumda tutmak. Tabi yinede siz bilirsiniz.
evet arkadaşlar sabahleyin çıkardığım bar ları tekrar taktım. bu sefer plastik sıkma pabuçlarını karşıya verdim. üstünde port bağaj yokken titreme gitti. sadece ufak 100km de rüzgar sesi geliyor. ama rahatsız etmiyor. diğer pozisyonda ise titreme ve uğultu oluyordu.
ardından port bağaj gelmişti bugün gittim aldım ve montajını yaptım. 110 km ye kadar çıktım. ses gelmiyordu. Yani bir sıkıntı yok.
bu arada İstanbulda balkanotomotiv den fiyat istemiştim orijinali için 610 TL dediler.
Şimdi arkadaşlar sizce ne yapayım. ürünü geri verip ( bu sancılı bir süreç 3 sürecek tüketici hakem hepiniz cevabı)
orijinalini mi alayım.