farlara led yaptırdım

bencede omega ağlıyo resmen ALLAH en kısa zamanda sökmeyi nasip etsin :) senin kararın tabi ama yakışmamış ağırlığını bozmuş arabanın

abi bencede opele gitmemiş hele omegaya yanlış anlama abicimde özenti duruyo audiden. yinede senin arabanda farı geçmesi de bi garip olmuş keşke dibe kadar indirtmeseydinz

dı$ardan yapılmı$tır uygulama sanmıorum içten yapıldığını , yoksa canım mercekli farlara yazık olurdu cidden , ben sevimiorum bu sonradan yapılan led i$ini , çok özenti duruo kusura bakmayın.

Göktan Beyin kırmızı ile işaretlediğim sözlerine katılıyorum.

Omega ya yakışmamış malesef
bence.

Ama araç sizin keyif sizin. Memnunsanız güzel günlerde kullanın.

abi hayırlı olsun madem üstlere led yaptın saygım var barı su mavı ledlerı beyaz yapalım olmaz mı?

bende yaptırmayı düşünüyordum ama aydında bir eleman yaptırmış beyenmedim ve bu sevdadan vazgectim. aynen diğer arkadaşların dedigi gibi yakışmamaış abi.

güle güle kullanın

Her yerde söylediğim gibi,Led sadece Audi gurubuna yakışıyor.Hatta sadece A5 diyebilirim :) Onun dışındaki araçlarda fabrika çıkışlı bile hoş durmuyor..(Örneğin Lancia Delta.) Hele hele yaptırılan bu işlem,çok ucuz ve basit görünüyor,Omega gibi bir aracın karizmasını zedeliyor.

bence sadece audi de olsun led... :)

Geri