Farları açınca korna çalışmıyor

firctn@hotmail.com

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese iyi günler

opel astra h 2007 aracım var farları yaktığımda kornası çalışmıyor farları kapadığımda her şey normal servise gösterdiğimde cim diye bir parçasının değişmesi gerektiğini ve fiyatının 450 tl olduğunu söylediler

bunun başka bir şekilde hallolma olasılığı yok mu ne yapabilirim ???

sağ taraftaki ses açma düğmesine sertçe bir vurun bir iki defa sonra çalışıp çalışmadığına bakın...

sağ taraftaki ses açma düğmesine sertçe bir vurun bir iki defa sonra çalışıp çalışmadığına bakın...

o düğmeyi biraz ileri geri aç kapa aşağı yukarı fln yapınca 1-2 kez çalıştı ama bu kalıcı bir çözüm mü :))

benim vectradada vardı vura vura çalıştırıyordum. geçen söktüm onu temizledim alkolle falan taktım canavar oldu :D
genelde cimden kaynaklanıyor ancak direksiyon kumandasından da kaynaklıda çıkabiliyor.
birde gösterge paneli ışık seviyenizi kısın biraz o zamanda düzelme ihtimali var :D

hepsini deniyicem çok teşekkürler sağolun

benim astra da aynı sorun vardı,farlar açıkken korna çalmazdı fakat hiç birşey yapmamama rağmen 2 aydır düzeldi,cim modülü diye aratırsanız çare bulan arkadaşların konuları mevcut bi korna çalsın diye 450 tl veremiyorum :)

CIM modülü arızasıdır muhtemelen ...

cim modülüne 450 tl vermenize gerek yok. Ebay.co.uk ve Ebay.de'de onlarca var. kolaylıkla ingiltereden ya da almanyadan getirtip aracınıza takabilirsiniz. bundan bir kaç ay önce bir arkadaşıma araştırdık, 100 tl civarına denk geliyordu. değiştirin, bir korna yüzünden canınıza ya da başka canlara kast etmeyin.

Geri