fiat fiorino combi 1,3 multijet

CDX yerine fiorino

• 205000 km CDX ile yola devam et

Oy: 8 40.0%
  • 0 km fiorino'ya 27000-30000 lira arasında bir fiyata sahip ol

Oy: 12 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
2 tane araç için bütçem uygun değil. CDX'imi zaten satmayı ve küçük motorlu daha ekonomik bir araç almayı düşünüyorum. gerek fiyat gerek yakıt olarak düşünülerek mantık çerçecesinde fiorino dediğim fiyatlara alınır mı, yani değer mi?

haklısınız.
gayet alınabilir.

yalnız ticari araçlarda her sene vize var diye biliyorum bir de hız sınırı 90'a düşecek diye biliyorum sadece bunlar düşündürürdü beni..
al-sat yapmayacaksan Linea'lar nasıl?

bugüne bugün 1.3 ve 1.9 dizelleri almışız Fiat'tan "kız alıp vermişiz" bir nevi :)

ben de 1.6 dizeli alacağımız günleri bekliyorum!

al-sat yapmayacaksan Linea'lar nasıl?

anlaşma fiorino üzerinden. fabrikadan yaklaşık olarak 1000 adet çekileceği için adet fiyatı 30000 liranın altında maliyeti olacak. 1 tane de benim alma şansım olabilecek.

binmek için düşüncem dünden beri değişti açıkçası. al-sat yapacak gibiyim. kapalı garaja plakayı takmadan çekip. yıl sonu kampanyalarının bitmesini beklemek en güzeli gibi.

yaklaık 100bin km 2010fiorino combi kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. kesinlikle alınacak bir araç değil hele hele cdxten sonra kesinlikle alınacak bir araç değil aile için. yakıtı 1.3 dizel olmasına rağmen benim 150hp 2.0 gt ile aynı şehir içinde. şehir dışındada yakıtı değişmiyor motor küçük olduğu için.konfor sıfır fiorinoda. kotuklar bi acayip, arka koltuklar vasat... fakat, çekişi gidişi, kaçışı tatmin edici şehir içinde... haftasonları gt kullanıyorum hafta içi fiorino. aile için gitmez. şirketler için ideal... fiorino hakkında herşeyi söyleyebilirim sana :)

güzel gidiyor ve bulunduğu sınıfa göre yol tutuşu güzel bir araç..

bence fiorino al..

yaklaık 100bin km 2010fiorino combi kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. kesinlikle alınacak bir araç değil hele hele cdxten sonra kesinlikle alınacak bir araç değil aile için. yakıtı 1.3 dizel olmasına rağmen benim 150hp 2.0 gt ile aynı şehir içinde. şehir dışındada yakıtı değişmiyor motor küçük olduğu için.konfor sıfır fiorinoda. kotuklar bi acayip, arka koltuklar vasat... fakat, çekişi gidişi, kaçışı tatmin edici şehir içinde... haftasonları gt kullanıyorum hafta içi fiorino. aile için gitmez. şirketler için ideal... fiorino hakkında herşeyi söyleyebilirim sana :)

75 hp olarak yazdınız bunları dimi?
ben 90-95'lik olan 2009 model ve üstü Grande veya Evo PUNTO'lara hoşlaşıyorum.
tamamen ekonomi amaçlı olarak tabiki...

motor bu araçlara küçük değildir diye düşünüyorum ASTRA'lar napsın o zaman?..

75 hp olarak yazdınız bunları dimi?
ben 90-95'lik olan 2009 model ve üstü Grande veya Evo PUNTO'lara hoşlaşıyorum.
tamamen ekonomi amaçlı olarak tabiki...

motor bu araçlara küçük değildir diye düşünüyorum ASTRA'lar napsın o zaman?..

evet 75hp... eğer ekonomi istiyorsanız illa ford fiesta derim 2008-2009... son kasalar değil bi öncekiler..

başka fikri olan yok mu?

bu gece son.... biraz sonra....

başka fikri olan yok mu?

bu gece son.... biraz sonra....

dostum dediğim gibi ne kadar özellikli olursa olsun, vectradan fiorinoya geçmek attan inip eşşekle yol almaya çalışmaktır. bugün işe vectra ile geldim, sonra fiorino ile servise çıktım, aralarında 12 yaş olmasına rağmen vectrayı arıyorsun....

1.3 fiorino 170tl depo fulleniyor ve 550km gidebiliyorsun şehir içinde. 0,3 kuruş oluyor km de.

2.0 vectra 80tl ile 300km yol gittim şehir içinde 0,26 kuruş oluyor agresif kullanımda ve kışın.. konfor da cabası.. ben şiddetle karşıyım bu kararına, her ikisinide kullanığım için biliyorum.

İşin içine al sat girince değişti bak olay...İşin gereği ve tasarruf için alıyorsan al ama alıp satacaksan tekrar düşünmen gerek.Satarken kar yapabilecekmisin onu hesapla.Sonuçta aracın hitap ettiği kullanıcı kitlesi farklı...

Geri