- Konuyu Başlatan
fabrika verisi 5,5 lt/100km diyor. ayrıca cora ve astra'larında o kadar yakması gerekmez mi? fiorino neden fazla yakıyor. yanlış anlamayın sadece bilgi için soruyorum. ilginç gerçekten..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fiestanın corsadan daha az yaktığını söylemeyin bence vergiden kaybediyor 1.4 olduğu için ve yakıtı corsadan düşük değilevet 75hp... eğer ekonomi istiyorsanız illa ford fiesta derim 2008-2009... son kasalar değil bi öncekiler..
fabrika verisi 5,5 lt/100km diyor. ayrıca cora ve astra'larında o kadar yakması gerekmez mi? fiorino neden fazla yakıyor. yanlış anlamayın sadece bilgi için soruyorum. ilginç gerçekten..
fiestanın corsadan daha az yaktığını söylemeyin bence vergiden kaybediyor 1.4 olduğu için ve yakıtı corsadan düşük değil
kanka şunu sölim sana 2 sene kullandım fiorino ama bizim aldıgımız zaman emoniton modeli yoktu bizde combimix modelini almıştık ve cok güzel yakıyor hemde konforlu tek kötü yanı her zaman oldugu gibi kaporta durumu cok zayıf öle diyeyim ve parcası cok ucuz hemde motoru dayanıklı sıkıntı olacagını zannetmiyorum bakımlı olduktan sonra ilk 10 bin kilometre cok yakıyor ayarları yapıldıktan sonra cok güzel yakıt yakıyor cok hızlı mı deil şimdiki motorları daha iyi hatta ben derim al akılına takılan bişey olursa buradan sordururum senin için bu işi yapan arkadaşım onun dedigi ise şu ben olsam citroen nemo alırım cünkü sadece citroenlerin motorları 16 sibop geri kalan pejo ve fiat ise 8 sibop ondan dolayı onları motorları daha az yakıyor ama servis yönünden fiat daha uygun derim ...