Film Camdan Ceza yemeye son!

90 liraya alinirsa fiyat iyi...
anlamadigim yukarida okuduklarim...yani cam filim neden yaksak??? arak cam ve arka yan camlar sag ayna oldugu müddetce yasak degil avrupada...ön camlar olursa ve sag ayna olmazsa yasak biliyorum burda kanunlar baska mi??? evet birde cam filimlerin tüv kagidi olacak..yoksa problem olmamasi lazim...

Sözde Avrupa, Özde Türkiye burası :) Cam Filmi TÜV'den geçer (Hafif kusurlu ularak), polisten gecemez :)

hayırlı olsun gule gule kullan guzel olmuş ceza yemekten ıyıdır

cok guzell bır urun faydalıda olucagına emınım ama benım aarka camlarım zten renklı cam sorunn on ıkı camda :)

cok guzell bır urun faydalıda olucagına emınım ama benım aarka camlarım zten renklı cam sorunn on ıkı camda :)

Bırak onları da yaptırma. Bu güzel arabanın içindeki kim acaba sorusunda yanıtın olur :)

filmleri sökmek zorunda kalırsak sadece arka cam için alırım bunu. En azından arka camdan güneş gelmesin

Bırak onları da yaptırma. Bu güzel arabanın içindeki kim acaba sorusunda yanıtın olur :)
alıdıgım gun showroomdan cıktım hemen yaptırdım :) fakat fılm yaptırmamın tek sebebı arka camlarla uyumu saglamak ıcın yanı en acıgından yaptırdım on camdada yok goren goruyo cok fazla merakta bırakmıyom ınsanları :)

Ön camlar için yok arka sağ ve sol bide arka cam 3 parca. valla dışarıdan kesinlikle içerisi gözükmüyor. Camı arkasına montaj olduğu için camı acabiliyorsun fakat elini konu cıkaracaksan camdan, ek takılan yerden cıkartıyorsun.

Filmin neden yasak olduğunu öğrenelim ilk önce sonra kanıya varalım

Filmin neden yasak oldugunu düşünüyorsunuz acaba :) Onu anlayamadım ben. Dışarıdan kesinlikle içerisi gözükmüyor diyorsunuz,sonra filmin neden yasak olduğunu öğrenmemi söylüyorsunuz bana.Dışardan aracın içi görünmüyorsa her türlü şey yasak. İçerde hırlı mı var hırsız mı var,çevirmede silah mı çektiniz,birşey mi saklıyorsunuz görmek istiyor adamlar.Yoksa neden yasak olsun cam filmi...(Cam kırıldığında dağılmıyor,sizi yaralıyor hikayesi yalan.)

Son düzenleme:
Geri