ya çok güzel ama ben hep böyle megane 2 lerdeki gibi bir sistem istiyorum arka yan camlara...cam açılınca açılcak kalkınca tekrar camla beraber kalkan perde sistemi...ama arka cam için gayet güzel ve hoş...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence bu tür perdelerin Megane'da olup da, Opel'de olmaması büyük eksiklik.ya çok güzel ama ben hep böyle megane 2 lerdeki gibi bir sistem istiyorum arka yan camlara...cam açılınca açılcak kalkınca tekrar camla beraber kalkan perde sistemi...ama arka cam için gayet güzel ve hoş...
b) Diğer eksiklik ve bozuklukları bulunan araçlarla, görüşü engelleyecek veya bir kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek süs, aksesuar, eşya ve çıkıntıları olan araçları kullananlarla, karayolunu kullananlar için tehlike yaratacak şekilde olan veya görüşü engelleyecek ve çevredekileri rahatsız edecek derecede duman veya gürültü çıkaran araçları kullanan sürücüler para cezası ile cezalandırılırlar.
Ön camda ve yanlarda görüşü engelleme gibi bir sorun yok. Dışarıdan içerisi gözükecek diye bir madde de yok
Ama "kaza halinde içindekiler için tehlikeli olabilecek" maddesi var. Filmler camların patlamasını engelliyor arkadaşım bu kadar acık ve net madde
Akacak kan damarda durmazmış, doğru diyorsun, vatandaş taktıktan sonra yapacak fazla bir şey yok. Bizden zamanında Antalya'da, hem de ağustos ayında patinaj zinciri istemişti. Biz güldük ama o gülmedi, babama sırıtarak trafik kanununda araçta bulunması zorunlu malzemeler arasında dedi, babamda güneşte fazla durma durumun pek iyi görünmüyor deyince ufak bir ağız dalaşı yaşanmıştı. Ekip amiri duruma müdahale etti, babamda bizden istenilenleri (zincire gelene kadar, çekme halatı, takoz, kriko bile istenmişti)önce siz çıkarın, vatandaşa örnek olun deyince susmak zorunda kalmışlardı. Biz o zaman babamın yaşı ve konumu itibariyle cezadan kurtulmuştuk ama mutlaka kurtulamayanlar da olmuştur. Valla görüldüğü gibi istemenin sonu yok, istesinler mutlaka bir eksik bulurlar (mesela kaçımızın aracında yedek ampul seti var, halbuki ampul seti bulundurmak zorunlu), o nedenle başınıza iş almamak için çalıyı dolaşmak her zaman daha hayırlıdır.resmen polisin şaşkınlığına gelmiş o durum yoksa içeri gözükmedikten sonra camı çıkarıp takabiliyorum amirim bile deseniz değişen birşey yok. bana ceza kesecekken park cezasına çevirmiştim polisin insafına sığınıp ki bana bu cam filmiyle ilgili içeride bomba olup olmadığını nasıl anlayabilirim demişti. yani mantık bu yoksa ister perde çek ister film çek ister başka bir şey. mühim olan arabanın içini göstermek. ki en kesin cozum cabrio araba almak
yani umarım ceza yemessin hoca
Resin sitesi çalışsa resimleri paylaşacağım ama bir türlü açılmıyor ki.
resmen polisin şaşkınlığına gelmiş o durum yoksa içeri gözükmedikten sonra camı çıkarıp takabiliyorum amirim bile deseniz değişen birşey yok. bana ceza kesecekken park cezasına çevirmiştim polisin insafına sığınıp ki bana bu cam filmiyle ilgili içeride bomba olup olmadığını nasıl anlayabilirim demişti. yani mantık bu yoksa ister perde çek ister film çek ister başka bir şey. mühim olan arabanın içini göstermek. ki en kesin cozum cabrio araba almak
yani umarım ceza yemessin hoca