film camdan cezayı bugun yedim:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allaha şükür bir bana denk gelmiyor ön camda bile film var benim 1 numara yanlar ve arka 2 numara.bir iki defa denk geldim film yasak dediler bende biliyorum ama mecburum dedim.Gerçekten de mecburum babam cilt kanseri güneş ışığı zarar veriyor cildine o yüzden aldığımız bütün araçlara yapıyoruz.seninde sökmene gerek yok...az biraz ezberle polislerin yerlerini yeterli.Dikkat et anlican.geçmiş olsun...
raporu gösterirsen zaten bişey demiorlar raporla kullanabilirsin :) allah şifa versin

camdan ceza kesmedi sistemlere kapalı yazdı madde 23 yazalım dedi kıyak yaptı ne sen üzül ne ben dedi hem ben isimi yapmıs oluyorum dedi bende eyvallah dedim

camdan ceza kesmedi sistemlere kapalı yazdı madde 23 yazalım dedi kıyak yaptı ne sen üzül ne ben dedi hem ben isimi yapmıs oluyorum dedi bende eyvallah dedim
iyi yırtmışsın o zaman ben bi kere yedim şimdi durdurdularmı elimden geldiğince dikkatlerini dağıtmaya çalışıyorum:alkis: zaten güneşten renkleri soldu filmlerin:eek:

bırak söktürme yaa ne söktürüceksin..walla benim bütün camlarda war ön camdada war..5 6 kere çewirdiler hiçbirşey demediler yalnız bi keresinde beni üzdü ama ben onu üzmedim allah razı olsun sewiyorum bizim polisleri;)

acaba 1 numara yani ince film çektirsek arabaya böle hoş görüntü vermesi için ama arabının içi görünecek . ona bişe derlermi???

Kanun Maddesi 23
Araçları; tescil belgesi, trafik belgesi ve tescil plakaları araç üzerinde ve uygun durumda bulundurmadan trafiğe çıkarmak.

Gene insaflı davranmış yahu :D

Kanun Maddesi 23
Araçları; tescil belgesi, trafik belgesi ve tescil plakaları araç üzerinde ve uygun durumda bulundurmadan trafiğe çıkarmak.

Gene insaflı davranmış yahu :D

valla insafa geldi:)

hiç sesini çıkarmıyacaksın sesszice ceza makbuzunu alıp gideceksn itraz edersen vs olursa hersey polisin elnde istediğini yapar:D

sen gene şanşlıymışsın gecenlerde gördüm 106 a yı çevirmiş adama söktürüyolardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri