2005 model comfortu 24 almıştım. 26350 sattım. o kadar edermi daha ucuzada bulunuyor ben şahsen 24 civarından fazla vermem 2004 2005 comfortlara. ama şuna emin olun b kasadan inip c kasaya binince level atlamış gibi hissediyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
B kasa motor konusunda C kasaya cakar...
C kasanın tek eksiği 2.0 motorunun bulunmaması, 2,0 T motor hem az hem aşırı pahalı, 2,2 motor vergi, 2.eli kötü, temiz ve manuel bulmak çok zor....
C kasaya geçersem kesinlikle 2,2 manuel alırım... 1,6 ile arasında dağlar kadar fark var...
Dizele göre daha çok yakıyor o yüzden vatandaş lpg takıyor buna ama siyah gitmemiş gibi fil dişi beyaz modelleri daha tatlı birde 15" alaşımlı janti taktinmi bence çok hoş oluyorlar. Ama 2. el alırken bin kere düşünün hocam gerçekten acele etmemek gerek.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CDX 2.5 V6 insanın cebinde para bırakmazmış Komple sıfır elektrik tesisatı 600 700 lira civarında, işçilikle birlikte 900 lira hadi en kazıkçı yere gittik 1000 liraya sıfır elektrik tesisatı çekeriz. Eee sonra? triger ve diğer değişmesi gereken kayışlar cart curt, baskı balata fren sistemi rot takımı burçlar, hadi süspansiyonları da yenileyelim el deymişken. 13 bin liraya aldığın bir CDX V6 ya 3bin lira masraf yaptın diyelim o araba seni öldürür, çünkü bozulacak bişeyi kalmıyor arabanın. Kullanmayan binmeyen, bilmeyen vectra-b ye çamur atıyo ne iştir bilmiyorum