Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben sipariş verdim yurt dışından gelecek 250 ytl yegetirecekler.2005 astra h için engel far. ama markası ne bilmiyorum.şansıma artık inş. iyi birşey çıkar sormuşlardı hangi marka istiyon diye ama hiç ilgilenediğim için fark etmez getir birtane dedim.inş iyi olur.
sonar junyan zaten kore çin mallarıdır fabrikaları aynıdır ürün adı farklı olarak çıkmakta junyan markası altında biraz daha kalite yükseldi. fk alman malı çok daha kalitelidir.Türkiye piyasasında bunlar bilenen markalardır mix speedline v.s bu tarz markalarda var bunlarda çin malı ve üretim yeri gene aynı.ürün aynı adı farklı eagle eyes fkdan sonra kullanılabilecek en güzel ürün bence.
en kaliteli dene fk ların bile zamanla xenon ısısından far camlarında mercek hizasında çatlaklar oluo.ayrıca uzun fara far sapkası koymuşlar.sellektör diye bi şey aramayın.bilginize.