Flexride mi AFL+ mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vanery
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
zaten yol tutuşu iyi olan bir araç için flexride şasi ancak çok uç noktalarda sürücü egosu için gereklidir.

evet yol tutuşu konusunda çok beğendim J kasa bir aracı geçen gün öyle bir sıkıştırdım ki çok aşırı yüklenmedikçe yoldan ayrılma ve kayma yapmadı.
evime giderken geniş bir u dönüşü yaptığım bir yer var arkadaşımın Toyota Verso su ile o viraja biraz hızlı ama kontrollü girdim kimse yoktu araçta bur bakim ne yapcak araç araç kıçdan kayma yaptı ve ben toparlamasam kaldırıma girecektim :)
Aynı kavşağa Astra J ile Verso ile girdiğimden daha sert ve hızlı girdim çok hafif kafadan kayma yaptı ve kendiliğinden toparlanıp yola girdi çok etkilendim açıkcası.

astra j versoyla kıyaslandırılamaz yol tutuşunda aynı segmentte değiller ve yüksek bir araç verso. gerçi corollada aynı tepkileri verirdi size emin olun kafadan ve kıçtan kayma yapardı. astra j gerçekten sınıfında en iyi yol tutuşuna sahip araçlardan biri...

astra j versoyla kıyaslandırılamaz yol tutuşunda aynı segmentte değiller ve yüksek bir araç verso. gerçi corollada aynı tepkileri verirdi size emin olun kafadan ve kıçtan kayma yapardı. astra j gerçekten sınıfında en iyi yol tutuşuna sahip araçlardan biri...

Evet çok haklısın astra J kullandığım araçlar içinde en çok güven veren bir model olduğu için astra almaya hazırlanıyorum :) O viraja o hızla girmeme neden olan da bana verdiği güvendi :)

Geri