Gene dayanamadım OTOMOBİL FORD FOCUS alacağınıza neden SUV HYUNDAI KONA almıyorsunuz hemde en üst donanım N- Line? Ben söyleyeyim baştan çünkü Hyundai para etmez teneke değil mi? Hayır değil ama siz genede kulak asmayın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fikrinize kesinlikle katılıyorum Şahin Bey.. Son aracımı alırken Kona çok kuvvetli bir seçenekti ancak bayilerin arasındaki fiyat farkından dolayı ve aldığım fiyatların abartılı olmasından dolayı vazgeçmiştim.. Artık son zamanlarda Hyundai de çok güzel işler çıkarıyor...Gene dayanamadım OTOMOBİL FORD FOCUS alacağınıza neden SUV HYUNDAI KONA almıyorsunuz hemde en üst donanım N- Line? Ben söyleyeyim baştan çünkü Hyundai para etmez teneke değil mi? Hayır değil ama siz genede kulak asmayın
Kona samimiyetle söylüyorum Hyundai'nin çıkartmış olduğu en iyi fiyat performans ürünü hem donanım olarak çok yukarılarda hem fiyat olarak çok iyi hem de motor seçenekleri bakımından çok sağlam. 1.6 T-GDI motorundan bahsetmiyorum bile 177 Hp' lik canavar. Tucson ile aynı motor. Gerisini siz düşünün. Ama artık cidden sıkıldım Hyundai akıllara KÖTÜ araba diye kazınmış ve ne hikmetse kimse anormal derece' de ilerlediğini hatta Limuzin olarak geçen Genesis' i ürettiğinin farkında bile değil. Söylediğim' de millet amblemi Chrysler'e benziyor diye yalan söylediğimi zannediyor üstüne üstlük yine' de kötü araba diyor ULAN ADAMLAR LİMUZİN ÜRETİYOR LİMUZİN bizim ufak akıllı insanlarımız ise yedirememezlikten LİMUZİN' E bile laf atıyor Buyurun buda GenesisFikrinize kesinlikle katılıyorum Şahin Bey.. Son aracımı alırken Kona çok kuvvetli bir seçenekti ancak bayilerin arasındaki fiyat farkından dolayı ve aldığım fiyatların abartılı olmasından dolayı vazgeçmiştim.. Artık son zamanlarda Hyundai de çok güzel işler çıkarıyor...
Ford'un 1.5 motoru piyasadaki en sessiz calışan motordur gücü de gerçekten fazla yol tutusuna diyecek laf yok memnun kalırsınız
Açıkçası dizel alacağınıza.
1.0 tsi octavia almanızı öneririm.
Sessizdir dizelden az yakar bakım maliyeti düşüktür vergisi yine düşüktür.
Genişlik ve yol tutuşu yine iyidir performans olarak şaşırtır.
Öneririm inceleyin derim
Gene dayanamadım OTOMOBİL FORD FOCUS alacağınıza neden SUV HYUNDAI KONA almıyorsunuz hemde en üst donanım N- Line? Ben söyleyeyim baştan çünkü Hyundai para etmez teneke değil mi? Hayır değil ama siz genede kulak asmayın
O ki hatchback araba istiyorsunuz, Skoda Scala'ya şans verdiniz mi hiç? 1.0 TSI 110 PS DSG Elite modeli için 219.500 TL istiyorlar. Bagajı devasa, arka diz mesafesi süper. Donanım da güzel, bir tek manuel klima sırıtmış biraz. Ben yerinizde olsam şans veririm. Dizele çok yakın bir tüketimi olduğunu biliyorum bu motor-şanzıman kombinasyonunun.
Bence forda o kadar para vereceğinize Audi sınıfını düşünün derim A3 den daha kralı yakıt konusunda yok. Dizel ya da benzinli fark etmez çok az yakıyor konfor olarak da özellikle ciddi para harcayacaksam o maalesef Ford olamaz. 1-2 yıl kullandım ama yakıt konusunda dizelde olsa aşırı tüketimi var onu bilmenizde fayda var. Öncelikle istediğiniz nedir ? konfor mu ? Az mı yaksın ? Multimedia vs iç dış ambiyans mı ? Buna karar vermelisiniz. Kesinlikle Ford bana göre o kadar para vermeye değmez yanlış anlaşılmasın fiyatlar yükseldiği için diyorum onun yerine ben Audi ya da Bmw ye binmek yi tercih ederdim.