- Konuyu Başlatan
focus un içi epeyce dar. arka diz mesafesi diğer araçlardan küçük.
Bu yeni kasalarda dar değil.Araçla arka koltuktada seyahat etmişliği var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
focus un içi epeyce dar. arka diz mesafesi diğer araçlardan küçük.
Anladım ama bence bu iş tamamen maddi imkanlara dayalı bir iş. Önceliklerinizi berlirlerseniz daha kolay sonuca ulaşabilirsiniz. Tabiki Ford Focus güzel kullanışlı ama sınıfının üstünde bu fiyatı hak etmiyor. Çok aşırı pahalı 2016 Kasasını kullandım 1-2 yıl dediğim gibi dizel mizel ama yakıyordu yani. O yüzden dizel de en iyisi Audi ama işin bütçe tarafıda var tabiki....Yalnız tabi söylemeyi unuttum.C sınıfından aşağı düşmemek gibi bir amacım var.Birde 2.el az kullanılmış alıcam.Sıfır değil yani.Bunu baştan nedne yazmadım bilemedim.
Ergonomik açıdan ve malzeme kalitesi olarak bir Golf değil ama onun dışında sürüş pozisyonu, direksiyon netliği, frenler, yol tutuş olarak C sınıfının en olgun aracıdır.
Türkiyedeki bilinirlik, yedek parça, 2.el gibi unsurlar da eklenince, çok mantıklı bir seçenek.
Motor açısından eğer ki düşük km ve bakımlı alacaksanız çok sorun olmaz.
Ama km yükseldikçe, bakımsız kalmış ve kötü kullanılmışsa TDCI motorların üst kapak contası biraz zayıftır, contadan sorun çıkarma riski var.
Temiz bir Focus kesinlikle memnun eder.