G
Gökhan_55
Bilgi Girilmemiş
şiiiitttt bi opel öle işlerde kullanılamazz yakarım valla.))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
TİGRALARI BEĞENİRİM. kimseye de gıcık vermek niyetinde diilim. ama affınıza sığınarak bişi sormak istiyorum. tigraya niye travesti arabası derler? ne alaka? sadece ankaradamı bu geyik onu da bilmiyorum ama şimdiye kdr ne zmn bi tigra lafı gecse bu geyik döner. hatta bi arkadas tigra istiyodu. babası da tam alacaktı ki adamcağız bu geyiği duymuş gitti clio sedan aldı .
hatta "forumumzdaki tigracılar buraya" diye bi başlığa cvp yazan uye sayısı bi elin parmaklarını geçmiyorsa, buna bu sacma geyiğin insanları tigradan çekinmeye itmesi sebep olmasın?
hakkatten nedir bu geyik?
sürç-i lisan ettiysek affola...
Spor arabanın hali başkadır.
Az olan değerli olandır unutmayın. Forumda 3 tigra varsa Forumun en değerli aracı tigra demektir. Model farklı olsada hepimiz opelim.net ailesindeyiz..
TİGRALARI BEĞENİRİM. kimseye de gıcık vermek niyetinde diilim. ama affınıza sığınarak bişi sormak istiyorum. tigraya niye travesti arabası derler? ne alaka? sadece ankaradamı bu geyik onu da bilmiyorum ama şimdiye kdr ne zmn bi tigra lafı gecse bu geyik döner. hatta bi arkadas tigra istiyodu. babası da tam alacaktı ki adamcağız bu geyiği duymuş gitti clio sedan aldı .
hatta "forumumzdaki tigracılar buraya" diye bi başlığa cvp yazan uye sayısı bi elin parmaklarını geçmiyorsa, buna bu sacma geyiğin insanları tigradan çekinmeye itmesi sebep olmasın?
hakkatten nedir bu geyik?
sürç-i lisan ettiysek affola...