Ynt:
Arabayi almadan once on arastirma yapmak icin nette arayip bulmustum.
Arabayi almadan once on arastirma yapmak icin nette arayip bulmustum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
+1Aydn link' Alıntı:Arabayi almadan once on arastirma yapmak icin nette arayip bulmustum.
Atakan sana diyeyim mi foruma katılarak hayatın boyunca vereceğin en doğru üç beş karardan birini vermiş oldun kahka536. şaka bir yana forumumuz iyidir, paylaşımlar faydalıdır, dialoglar seviyelidir, geyik de vardır, çok ciddi memleket meseleleri de... ancak ortak noktamız astra j lerimize olan özel ve tarifsiz ilgimiz.atakan35 link' Alıntı:astrama gıgıl abiden bir şeyler bakarken denk geldim bir gireyim dedim sizinle tanısmama vesile oldu konusmalarınızı paylasımlarınızı biraz gözden gecirdim arkadas tarzında samimi konusmalara rastgelince dayanamayıp üye oldum böylelikle ailenize katılmıs oldum umarım guzel paylasımlarda, bulusmalarda, etkinliklerde birlikte olmayı diliyorum greatt
harunhoca link' Alıntı:Atakan sana diyeyim mi foruma katılarak hayatın boyunca vereceğin en doğru üç beş karardan birini vermiş oldun kahka536. şaka bir yana forumumuz iyidir, paylaşımlar faydalıdır, dialoglar seviyelidir, geyik de vardır, çok ciddi memleket meseleleri de... ancak ortak noktamız astra j lerimize olan özel ve tarifsiz ilgimiz.
harunhoca link' Alıntı:Atakan sana diyeyim mi foruma katılarak hayatın boyunca vereceğin en doğru üç beş karardan birini vermiş oldun kahka536. şaka bir yana forumumuz iyidir, paylaşımlar faydalıdır, dialoglar seviyelidir, geyik de vardır, çok ciddi memleket meseleleri de... ancak ortak noktamız astra j lerimize olan özel ve tarifsiz ilgimiz.