Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BAKUTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ?

atakan35 link' Alıntı:
beni foruma çeken tam tarifi (benim de yazarken anlatmaya calıstıgımı yazmışsın abi ) :)  yazdıklarının altına imzamı atıyorum  bravoo
Duygularının tercümanı olabildiysem ne mutlu bana.

nasıl tanıştığım önemli değil iyiki tanışmışım.
wwww.opelsizasla.com  okkk okkk okkk

astra j sedanı araştırırken tanıştım,on numara forum sitesi...

İSMİM GÖRÜNENLE AYNI VALLA FORUMLA 2012 MODEL 1,4 OPLE ASTRA SEDAN ARACIMI ALINCA İNTERNETTE GEZİNİRKEN TESADÜFEN TANIŞTIM. BUNDAN ÖNCEKİ ARACIM HYUNDAİ İ30 DU BU ARACA NERDEYSE 3,5 SENE BİNDİM ORADA HYUNDA İ30 CLUP ÜYESİYDİM. VE ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM. AYNI DUYGULARLA BURAYA DA ÜYE OLDUM HADİ HAYIRLSI BAKALIM

Bende yeni opel aracımı aldıktan sonra keşfettim yeni araç arıyordum ford wv derken bir de baktım opel yeni 1.6 cdti kasa yapmış hiç kaçar mı dedim sonrası malum :D

Ynt: Ynt: Ynt: Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ?

yunus tanfer link' Alıntı:
İSMİM GÖRÜNENLE AYNI VALLA FORUMLA 2012 MODEL 1,4 OPLE ASTRA SEDAN ARACIMI ALINCA İNTERNETTE GEZİNİRKEN TESADÜFEN TANIŞTIM. BUNDAN ÖNCEKİ ARACIM HYUNDAİ İ30 DU BU ARACA NERDEYSE 3,5 SENE BİNDİM ORADA HYUNDA İ30 CLUP ÜYESİYDİM. VE ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM. AYNI DUYGULARLA BURAYA DA ÜYE OLDUM HADİ HAYIRLSI BAKALIM
Yusuf bey hoş geldiniz aramıza.

Bir hatirlatma: Lütfen küçük harf kullanalım.

Keyifli forumlar

yunus tanfer link' Alıntı:

Hoşgeldiniz :)

google opel ile ilgili soru yazınca geliyor. güzelbi ortama benziyor.

Geri