Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BAKUTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ?

Superior link' Alıntı:
evet doğrudur bu video ve bu videodaki uygulamayı aracıma yaptırmak istiyorum. nasıl yaptırabilirim?

cag_lar91 link' Alıntı:
Bu uygulama yapılırken arabaya ek bir parça takılıyormu aceba sayın mert?

Aracınız eğer sport ise iki ayna ve iç ayna açma-kapama düzeneği yenisi ile değişiyor.
Cosmo modelle birlikte gelen içinde motor bulunan aynalar aracınıza takılıyor ve aynaları kumanda eden içerideki kısım da Cosmoların kontrol anahtarı ile değiştiriliyor.
Bu uygulamaların maliyeti 900-950 TL civarında ve sponsorumuz Gerçek serviste yapılıyor.

Eğer aracı Cosmo olan arkadaşlarımız kumandadan aynalarını kapatmak isterse onun işlemi daha basit.
250 TL civarında bir ücrete kapı açma ve kapama tuşlarıyla aynaların kumandadan açılıp kapanması sağlanabiliyor. 

merhaba bende astra J sedan almaya karar verince internette araştırma yaparken sizleri buldum ve çok faydalı bilgiler aldım.İnşaallah 1 mayıs 2013 çarşamba günü ankara reis otodan bizim yakışıklıyı alacağız.Forumda paylaşılan bilgilerden dolayı tüm arkadaşlara teşekkürler. general_Dancing

bu arada arabamız power kırmızı1,4 turbo 140 hp sport plus active selection....

yeni astra araştırmalarım sırasında nasıl olduysa bu site karşıma cıktı ve ıyıkıde çıkmış gerçekten cok yararlı bır site bende nasıpse 17 haziran yeni oyuncağımı teslım alacam

you tubeda gezınırken bu guzel sıteyle tanıstım bıraz gec oldu ama guzel oldu ben daha yenı kayıt oldum ama baya zaman gectıgı ıcın bol bol forumları okudum ve cok sey ogrendım sayenızde ve hep takıp edıcem

umutisen link' Alıntı:
you tubeda gezınırken bu guzel sıteyle tanıstım bıraz gec oldu ama guzel oldu ben daha yenı kayıt oldum ama baya zaman gectıgı ıcın bol bol forumları okudum ve cok sey ogrendım sayenızde ve hep takıp edıcem

Hoşgeldınız.. umarım keyifli zaman gecırırsınız..

Ben de Hasan Acar ın videoları sayesinde foruma üye olmuştum :)

yavuzozkan link' Alıntı:
Ben de Hasan Acar ın videoları sayesinde foruma üye olmuştum :)
yavuz nerelrdesın sen yaaa hıc gelmıyon bu aralaar foruma goremıyorum senı yğunmusun cok

ARACI ALDIKTAN SONRA KENDİM ARAŞTIRARAK BULMUŞTUM FORUMU.

Geri