Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BAKUTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ? (www.opelsizasla.com/forum)

Benim aracın aynısında Esenler mevkinde gördüm. Bir arkadaş forumu bekleriz dedi camdan cama, eve geldim ben de üye oldum, iyi ki de olmuşum. yararlı olcak daha da :)

Donanımhaber sayesinde tanıştım :) yeni astra almaya karar verdiğimde DH'de araştırmalar yapıyordum ASTRA başlı altında bu forumun muhabbeti oldu ve bir video paylaşıldı bende merak edip forumu inceledim yapılan paylaşımlar çok hoşuma gitti ve siteye üye oldum daha arabam gelmedi ama aranızdayım :)

Arabayı aldığımda 1 hafta bekleyeceksiniz dediler, bende 1 hafta aklımı kaçırmamak için kendimi internete vurdum, google'da karşıma çıktı burası. Ha ondan daha birşeye ihtiyacım kalmadı, burası her türlü bilgi ihtiyacımı giderdi, forumdaki her yazıyı okudum o arada, arabaya bindiğimde sanki yıllardır bu arabayı kullanıyormuşum gibi tanıdık geldi herşeyi. Valla iyi ki var bu site, bak yine minnetimi belirtme ihtiyacı hissettim. (:

Ynt: Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ?

Selamlar,

Ben Emre, 25 yaşındayım.. Düzenli olarak Astra J Cosmo kullanıcısıyım, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..  cooll 011 zaa

Yeni opel astra j ile ilgili ne ararsan bulacağın tek site bence.

Elinize sağlık.

edonmez link' Alıntı:
Yeni opel astra j ile ilgili ne ararsan bulacağın tek site bence.

Elinize sağlık.
teşekkür ederiz görüşleriniz için.

Selamlar formunuzla tanışmam tesadüf oldu alacağım arabaya karar vermek için araştırma yaparken hakan beyin youtube deki çekmleriniz gördüm vesile oldu bir yerde çok faydalıda oldu tabiki şimdi bende bir astra kullanıcısı olarak aranızdayım iyi forumlar

Ben buraya hiçbir şey yazmamışım, hemen yazayım :)

Ben forumla google sayesinde tanışmıştım.

Hatta 1-2 ay üye olmadan ziyaretçi olarak takıldım, arabayı almadan önce her başlığı ezberledim diyebilirim. :D

Daha sonra üye oldum ama yine aktif değildim, 1 ay falan takip ettim sadece :) şimdiki durumu anlatmama gerek yok herhalde  :)

Her gecen gun buyuyoruz hakan bey yeni stickirlar bekliyoruz. Ama bu sefer kenarlari olmayandan lutfen.

bulent_tnt link' Alıntı:
Her gecen gun buyuyoruz hakan bey yeni stickirlar bekliyoruz. Ama bu sefer kenarlari olmayandan lutfen.

Sticker'mı yapılmıştı.Alabilmek isterim tekrarlandığı takdirde.

Geri