Ynt: Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ?
Yeni Astra'nın videolarını youtube da izlerken video başlığında gördüm forumu, üye oldum
Yeni Astra'nın videolarını youtube da izlerken video başlığında gördüm forumu, üye oldum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
NightShadow link' Alıntı:Yeni Astra'nın videolarını youtube da izlerken video başlığında gördüm forumu, üye oldum
google sıralamamız zaten astra j olarak en üsttepolaryus link' Alıntı:Nasıl tanıştığımı ben de söyleyeyim bari. Google'da Astra J diye arama yaptım bu forum çıktı iyi ki de çıktı, bir hayli şeyler öğrendim. İnşallah aracıma kavuşmama 1 ya da 2 gün kaldı..
Benim çektiğim video, 120,140,160 ve 180 olarak hepsi mevcuttu youtube daNightShadow link' Alıntı:Bu arada o videonun linki: Astra J 1.3 Cdti 180 km/h ([url=http://www.opelsizasla.com]www.opelsizasla.com)[/url]
Yakıt değerlerini kontrol ediyordum...
İyi ki de çekmişsiniz, bu değerleri gördükten sonraki tepkim senin ağzını yüzünü yerim olmuştu araca ithafen ))HaKaN link' Alıntı:Benim çektiğim video, 120,140,160 ve 180 olarak hepsi mevcuttu youtube da
umarım bu konuda fikir sahibi olmanıza yardımcı olmuştur; hoşgeldiniz aramıza bu arada