Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BAKUTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ?

Yeni Astra'nın videolarını youtube da izlerken video başlığında gördüm forumu, üye oldum  ;)

polaryus link' Alıntı:
Nasıl tanıştığımı ben de söyleyeyim bari. Google'da Astra J diye arama yaptım bu forum çıktı :D iyi ki de çıktı, bir hayli şeyler öğrendim. İnşallah aracıma kavuşmama 1 ya da 2 gün kaldı..
google sıralamamız zaten astra j olarak en üstte
bu şekilde sitemizi tanımanız bizleri de memnun etti

Google amca sayesinde sizi tanıdım, iyikide tanımışım..

teşekkürler Google amca  :D

HaKaN link' Alıntı:
Benim çektiğim video, 120,140,160 ve 180 olarak hepsi mevcuttu youtube da
umarım bu konuda fikir sahibi olmanıza yardımcı olmuştur; hoşgeldiniz aramıza bu arada
İyi ki de çekmişsiniz, bu değerleri gördükten sonraki tepkim senin ağzını yüzünü yerim olmuştu araca ithafen :)))

Ben foruma üye olan Özkan kardeşimiz sayesinde tanıştım. Kendisi ile hem dostluğumuz mevcut hem de Altunizade Sonax'tan müşterim olur.

Google sayfasından Astra forum yazarak çıkan sayfalara girdim ve en sonunda bu siteyi buldum hemen üye oldum:)

Astra almadan önce guli mi golf mu astra mı alayım diye deli gibi araştırıyordum, guli ve golfu test ettikten sonra bu iki araçtan da vazgeçtim, tek seçenek astra kalmıştı bu seferde 1.4t mu 1.6t mu alayım diye tam delirmek üzereydim ki Opel odakta Tarık Bey, opelsizasla diye bi form var bende üyeyim ordaki kullanıcılardan da bi yorum al demişi, site ile tanışmam bu şekilde olmuştu. Site de emeği geçen herkese çok teşekkürler araç tercihimde ve aracımı çok sevmemde de bu sitenin üzerimde çok etkisi olmuştur, araçlarına bu kadar tutkuyla bağlı kişilerle dialoglar kurunca bende aracımı çok daha keyifle ve tutku ile kullanıyorum.

eski aracım seat leonu kullanırken üye olduğum ve yönetici statüsüne kadar yükseldiğim ve hala da aktif olarak üyesi olduğum siteden sonra aracımı değişmemden d olayı astranında bir form sitesi olabileceğini düşünerek google amcadan sordum oda buraya kadar getirdi beni :)

Geri