Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BAKUTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Forumumuzla Nasıl Tanıştınız ?

Konu güncel.  :)

Forumumuzla Nasıl Tanıştınız?  ::)

Bende google astra j yazdığımda tesadüfen forumdaki paylaşımları görerek üye oldum.İyi ki de olmuşum diyorum paylaşım yapan tüm arkadaşlara, abilerime,kardeşlerime sonsuz teşekkürler (:

Googledan astra j yazdım sizi buldum :)

Google,
Ama bir sitemim var, arabayı almadan önce araştırmak maksatlı buraya üye olmuştum siteyi tam olarak okuyamadan kendini tanıtma durumumudur nedir bilmiyorum üyelik silinmişti site kuralları gereğiymiş sanırım, saçma bir kural. Eğer tam olarak okuyabilseydim tecrübelerinizden deneyimlerinizden faydalanıp ona göre bir araç alırdım, ki büyük ihtimalle içtiği benzine ters orantılı giden edition olmazdı. Beğenmediğim o kural dışında çok yararlı bir site.

onurs link' Alıntı:
Google,
Ama bir sitemim var, arabayı almadan önce araştırmak maksatlı buraya üye olmuştum siteyi tam olarak okuyamadan kendini tanıtma durumumudur nedir bilmiyorum üyelik silinmişti site kuralları gereğiymiş sanırım, saçma bir kural. Eğer tam olarak okuyabilseydim tecrübelerinizden deneyimlerinizden faydalanıp ona göre bir araç alırdım, ki büyük ihtimalle içtiği benzine ters orantılı giden edition olmazdı. Beğenmediğim o kural dışında çok yararlı bir site.

Forumumuz kurulduğu günden beri kendini tanıtmadığı için hiçbir üyemizin hesabını silmemiz söz konusu olmamıştır.
Muhtemelen sizin üyeliğiniz de aynı dönemde hesap açan tüm arkadaşlarımız gibi forumumuzun yaşadığı talihsiz veri kaybından ötürü silinmiştir.  :(
Veri kaybı yaşadığımız dönemde forumumuzda bulunan son iki aylık tüm konular, mesajlar ve üyelerimiz bizim istemimiz dışında silinmişti.
Bu konu hakkında açtığımız duyuru ve bilgilendirici başlıklar aşağıda;

Veri Kaybı Duyurusu
Sıkça Sorulan Sorular

insanın içine yeni araç kokusunun kurdu düşünce tanışıyor böyle sitelerle, bende j kasaya kafayı takınca kendimi burda buldum, benzer forumlar dolu net de.
ancak forumun ismi ve içeriği çok güzel. opelsizasla......

youtube da astra modifakasyonu için video izlerken adresin yazması ile haberim oldu. special_prayer

Geri