Ynt: fren mesafesi
size tek tavsiyem ani fren yapmayın çok üzülürsünüz.
size tek tavsiyem ani fren yapmayın çok üzülürsünüz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
legendsforever link' Alıntı:Neden anlayamadım ?
eketen link' Alıntı:Normal şartlarda fren yaptığınızda gerçekten çok iyi. Ancak ani panik durumlarında pedala refleks ile tekmeyi koyduğunuzda garip şekilde frenler istediğiniz ve herzamanki tepkisini vermiyor. Hızdan bağımsız olarak araç çakılması gerekirken gidyor da gidiyor. Aynı hızda deneme yapın. Birinde ayağınızı frene koyup ilk hareketi yavaş olarak sonrasında abanarak fren yapın. Demir attığını göreceksiniz. Bir de hiç ilk hareket yapmadan pedala direkt abanın. İşte bu durumda deminden sergilediği performans yok. O yüzden arkadaşlar size dikkatli olun diyor. Mümkün olduğunca yakın takip yapmayın.
Ben denedim frenler umursamaz duruma düştüklerinde biraz boşaltıp tekrar yüklendiğinizde yine çakılmaya başlıyor araç. Ama bunu acil durumlarda yapmak çok çok zor olduğu için mümkün olduğunca takip mesafesi bırakmakta fayda var.
+1eketen link' Alıntı:Normal şartlarda fren yaptığınızda gerçekten çok iyi. Ancak ani panik durumlarında pedala refleks ile tekmeyi koyduğunuzda garip şekilde frenler istediğiniz ve herzamanki tepkisini vermiyor. Hızdan bağımsız olarak araç çakılması gerekirken gidyor da gidiyor. Aynı hızda deneme yapın. Birinde ayağınızı frene koyup ilk hareketi yavaş olarak sonrasında abanarak fren yapın. Demir attığını göreceksiniz. Bir de hiç ilk hareket yapmadan pedala direkt abanın. İşte bu durumda deminden sergilediği performans yok. O yüzden arkadaşlar size dikkatli olun diyor. Mümkün olduğunca yakın takip yapmayın.
Ben denedim frenler umursamaz duruma düştüklerinde biraz boşaltıp tekrar yüklendiğinizde yine çakılmaya başlıyor araç. Ama bunu acil durumlarda yapmak çok çok zor olduğu için mümkün olduğunca takip mesafesi bırakmakta fayda var.