Fren Sistemleri Disk-kampana-retarder-limitör Vs..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan weSti555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
elinize sağlik bu bilgi için

hepsinini ne olduğunu iyi biliyorum ama ne emek sarfettim bu bilgileri toplayabilmek için onu da iyi biliyorum.. ELİNE SAĞLIK hepsini bi arada ve herkesin anlıyacağı şekilde derlemen çok iyi olmuş

hakan bey emeğine sağlık,benim bir sorum olacak 2001 otm editionum var frenleri çok sert bu opellerin genelindemi var bazı araçlarda parmak ucuyla frene dokunmak yeterken aracımda frenlere fazlaca baskı yapmak gerekiyor birde kalkışlarda çok hantal bu sorunları düzeltmenin bir yolu varmıdır.cevabınız içöin şimdiden teşekkürler.

hakan bey emeğine sağlık,benim bir sorum olacak 2001 otm editionum var frenleri çok sert bu opellerin genelindemi var bazı araçlarda parmak ucuyla frene dokunmak yeterken aracımda frenlere fazlaca baskı yapmak gerekiyor birde kalkışlarda çok hantal bu sorunları düzeltmenin bir yolu varmıdır.cevabınız içöin şimdiden teşekkürler.
Hepsi aynı çözümü yok. Bende de var.

paylaşım içinm teşekkürler. Benim bir problemim var yardımcı olursanız sevinirim. Araç 20-30 km hızla veya daha yavaş yani durmadan önce el frenini çekince arka tekerleklerden tak diye sert bir ses geliyor ve araç duruyor sorun ne olabilir . Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Geri