Fren Sistemleri Disk-kampana-retarder-limitör Vs..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan weSti555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Can bus sistemi ile ilgili bir sıkıntı olabilir tech2 ile bakılmasında fayda var.

sevgili abilerim, benimde frenlerim az tutuyor. özellikle disklerim hiç erimiyor. balatalar trw ama disklerinin ne olduğu belli değil. sesde yapmaya başladı biraz ısındıktan sonra balatalar.ama diskler hala yesyeni duruyor erime sıfır.ben şimdi disk ve balata değiştirmek istesem komple mi değişmeli, hangi marka takılmalı. gm-bosch-valeo-trw ??? teşekkürler şimdiden

Resim paylaşım sitelerinin resimlerin canına okumasından dolayı resimler gitmiş.
Nadir gülsürüyorsun Adamı :) ne yapacaksın eski araca arkaya diskleri :) yük asıl önde zaten, kampana mı? ayarı olduktan sonra fark etmez önemli olan kampana balata ayarı,haa aklıma gelmiş iken senin Arabanın yaşındakilerde freni pompalayıp sert basacaksın tık sesler duyacasın fren balaataları diske yaklaşır bitti evvelden bu şekilde manuel idi aklımda kalanı söyleyeyim

Nadir gülsürüyorsun Adamı :) ne yapacaksın eski araca arkaya diskleri :) yük asıl önde zaten, kampana mı? ayarı olduktan sonra fark etmez önemli olan kampana balata ayarı,haa aklıma gelmiş iken senin Arabanın yaşındakilerde freni pompalayıp sert basacaksın tık sesler duyacasın fren balaataları diske yaklaşır bitti evvelden bu şekilde manuel idi aklımda kalanı söyleyeyim

Eyvallah abim sorma zaten araç hantal birde benim serinin frenleri bir garip zaten :) şimdilik pompalama vs ile gidiyorum bakalım şükür. Yoklu kötü bakımdan yeni de çıktı bakalım gitti yere kadar.

Eyvallah abim sorma zaten araç hantal birde benim serinin frenleri bir garip zaten :) şimdilik pompalama vs ile gidiyorum bakalım şükür. Yoklu kötü bakımdan yeni de çıktı bakalım gitti yere kadar.
Nadir Kardeşim eğer pompalama ile fren bedalın sertleşiyor ise arka frenlerin tam tutmadığı kanısında isen Benim yazdığımı anlamadın sen.
Aracın durduğu yerde motor çalışırken Aklımda kaldığı kadarı ile fren pedalı ile pompalayacaksın sonunda sert basacaksın bekleyeceksin bir iki saniye sonra aynısını tekrarlayacaksın. BU fren dişlisi balatayı ayarlayan mekanizma bir iki diş ileri atmasına sebep olacak ve balata kampanaya ayarlanacak.ben bunu demek istedim dene

Geri