- Konuyu Başlatan
Can bus sistemi ile ilgili bir sıkıntı olabilir tech2 ile bakılmasında fayda var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hocam resimler acilmiyor.
Nadir gülsürüyorsun Adamı ne yapacaksın eski araca arkaya diskleri yük asıl önde zaten, kampana mı? ayarı olduktan sonra fark etmez önemli olan kampana balata ayarı,haa aklıma gelmiş iken senin Arabanın yaşındakilerde freni pompalayıp sert basacaksın tık sesler duyacasın fren balaataları diske yaklaşır bitti evvelden bu şekilde manuel idi aklımda kalanı söyleyeyimResim paylaşım sitelerinin resimlerin canına okumasından dolayı resimler gitmiş.
Nadir gülsürüyorsun Adamı ne yapacaksın eski araca arkaya diskleri yük asıl önde zaten, kampana mı? ayarı olduktan sonra fark etmez önemli olan kampana balata ayarı,haa aklıma gelmiş iken senin Arabanın yaşındakilerde freni pompalayıp sert basacaksın tık sesler duyacasın fren balaataları diske yaklaşır bitti evvelden bu şekilde manuel idi aklımda kalanı söyleyeyim
Nadir Kardeşim eğer pompalama ile fren bedalın sertleşiyor ise arka frenlerin tam tutmadığı kanısında isen Benim yazdığımı anlamadın sen.Eyvallah abim sorma zaten araç hantal birde benim serinin frenleri bir garip zaten şimdilik pompalama vs ile gidiyorum bakalım şükür. Yoklu kötü bakımdan yeni de çıktı bakalım gitti yere kadar.