lexmual manifolt
285 pipercams eksantirik
itecekler yayları subabları coscast kapakla
hava debimetresi
rolanti regülatörü ve benzin pompası (6,38 bar sanırım bosch)
ee bunları yaptın yıne yurumezkıı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lexmual manifolt
285 pipercams eksantirik
itecekler yayları subabları coscast kapakla
hava debimetresi
rolanti regülatörü ve benzin pompası (6,38 bar sanırım bosch)
Dimi bide bunlara Yazılım Lazım En iiisi şıtandart binmekee bunları yaptın yıne yurumezkıı
yazdırrız kardeşim yollarız bi mail gelir yazılım atarız olur biterDimi bide bunlara Yazılım Lazım En iiisi şıtandart binmek
yanı kısaca yazılımda deyıl yazılım kurtarmıyor kısaca nbe beyın gerekıyor o olmadan aracı adam akıllı yurutemezsın
ben cok dusundum ama beyını buldum ama programlıcak adam yok ıste boyle bır sorun var o yuzden vaz gectım hadı bunları yaptık beyınde var alımızde 12,5 cr pıstonda var makınanın uzerınde ama ıngıltereden hazır programlanmıs beyınıde ghetırdık taktık ama buı sefer avans vurur nedenmı benzın farkı ondan dolayı ordakı yazılımı yapan adamı buraya getırıp burda yazdırmak en ıyısı yoksa baska turlu olmaz
yanı kısaca yazılımda deyıl yazılım kurtarmıyor kısaca nbe beyın gerekıyor o olmadan aracı adam akıllı yurutemezsın
ben cok dusundum ama beyını buldum ama programlıcak adam yok ıste boyle bır sorun var o yuzden vaz gectım hadı bunları yaptık beyınde var alımızde 12,5 cr pıstonda var makınanın uzerınde ama ıngıltereden hazır programlanmıs beyınıde ghetırdık taktık ama buı sefer avans vurur nedenmı benzın farkı ondan dolayı ordakı yazılımı yapan adamı buraya getırıp burda yazdırmak en ıyısı yoksa baska turlu olmaz
kanka gerek yok istersen sana yazılım yaptırrım ben saab ustası var bizim tanıdık adam almanyada atarız mail halleder usta dediğim yani yazılım program vs işine bakıo