G - Gsi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dj_oray
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aha geldııı geldı sametın bas belası geldıı :)

:)) o zaman sana powercap yada pazardan naylon cap :) hehe :D

hehe ni baş belası eray mı?

ayenn ama yası senden buyukkk dıkkatını cekerım :)
kimin büyük ? anlamadım ki... ysj yürütme muhabbeti ne :=) onu da bilmiomç bu arada harbiden samet uzadı pc nin ve modemin elektriginide çekmiştir fişten :D

yavrum bunu yapıyor ama adam kendı benzıne gore yapıyor sneın makınayı yaparkende senın aracına burda vmax yazılım yapıcaktı kendı sartlarımıza gore bugun ıngılterenın benzını 91 oktan bızım benzın 95 oktan yanı es deger olarak onların 91 bırı bızım 97 denk gelıyor o yuzden sıkıntı oluyor ıngıltereden gelen bı subaru vardı bılmem hatırlamırsın adam ankaraya gelıyor sef kadır abının yanına denerkn aracları adam catur cutır makına kırdı neden cunku oranın ayarlarına gore yapılmıs bır program kullanıyor bızım benzın duusk kaldı ve kalıtesız yanı

kimin büyük ? anlamadım ki... ysj yürütme muhabbeti ne :=) onu da bilmiomç bu arada harbiden samet uzadı pc nin ve modemin elektriginide çekmiştir fişten :D

komsudan alıyor baglantıyı kacak kullanıyor :):) adam anladı cektı fısı :)

laa ben yatar ıyı geceler

komsudan alıyor baglantıyı kacak kullanıyor :):) adam anladı cektı fısı :)

laa ben yatar ıyı geceler

yok yok dier sayfalarda yazıo arkadaş geldi ya belalısı ondan gelemio bu sayfaya :) yazdım samete dedim belalın geldi dier sayfada seni beklio :D hahaha

Geri