Ynt: Garanti Bitiyor, Bakım için Yetkili Servis mi Özel Servis mi?
425 nere 240 nere..Parçaları nerden alacaksınız?
425 nere 240 nere..Parçaları nerden alacaksınız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaanrevan link' Alıntı:Kesin karar verdim ki özel serviste yaptıracağım. Arkadaşlar araçım 2.yılını doldurdu sayılır.
KM 9.000 ' de yani çok düşük. Nelerin değiştirilmesi gerekir sizce? Motor Yağı Filtreler ve Bujiler mi sadece? Serviste 750' den bahsediyorlar. Yetkili servis benim için bitmiştir.
niko22 link' Alıntı:Benimde 9700 oldu sanayide bu ay yağ ve yağ filtresi değiştireceğim sadece, bujiler 25-30 binde değişiyor hava filtresini K&N kutu içi filtre aldım onunla değiştireceğim, polen filtresinde herhangi bir koku, üflemesinde sıkıntı yok değiştirmeyi düşünmüyorum.
Mobil 1 120 lira değil. 95 liraya satan yerler var internette.niko22 link' Alıntı:Benzin filtresi de 30 binde değişecek, ben 2 tane yağ arasından seçim yapacağım dünkü konuların birine fotoğraflarını paylaşmıştım. Castrol edge 5w40 dexos 2 uyumlu 85 tl, Mobil 1 esp o da dexos 2 uyumlu 120 tl.Tabi yağ filtresiyle beraber 4,5 yağ alacağız ona göre ayarlamanızı yapın yağ filtresi de 10 tl normal hava filtresi 20 tl polen isterseniz o da 20 tl 30 yada 50 işçilik alırlar. Şanzıman yağınıda kontrol ettirmeyi ihmal etmeyin eksilmişse tamamlatın.