Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaanrevan link' Alıntı:Kesin karar verdim ki özel serviste yaptıracağım. Arkadaşlar araçım 2.yılını doldurdu sayılır.
KM 9.000 ' de yani çok düşük. Nelerin değiştirilmesi gerekir sizce? Motor Yağı Filtreler ve Bujiler mi sadece? Serviste 750' den bahsediyorlar. Yetkili servis benim için bitmiştir.
niko22 link' Alıntı:Benimde 9700 oldu sanayide bu ay yağ ve yağ filtresi değiştireceğim sadece, bujiler 25-30 binde değişiyor hava filtresini K&N kutu içi filtre aldım onunla değiştireceğim, polen filtresinde herhangi bir koku, üflemesinde sıkıntı yok değiştirmeyi düşünmüyorum.
Mobil 1 120 lira değil. 95 liraya satan yerler var internette.niko22 link' Alıntı:Benzin filtresi de 30 binde değişecek, ben 2 tane yağ arasından seçim yapacağım dünkü konuların birine fotoğraflarını paylaşmıştım. Castrol edge 5w40 dexos 2 uyumlu 85 tl, Mobil 1 esp o da dexos 2 uyumlu 120 tl.Tabi yağ filtresiyle beraber 4,5 yağ alacağız ona göre ayarlamanızı yapın yağ filtresi de 10 tl normal hava filtresi 20 tl polen isterseniz o da 20 tl 30 yada 50 işçilik alırlar. Şanzıman yağınıda kontrol ettirmeyi ihmal etmeyin eksilmişse tamamlatın.