gaz pedalı pozisyon sensörü arızası

nasıl tamir oluyo yarın ankaraya gidecem ankarada bildiğiniz bi yer varmı

ankaraya gittinizmi? aynı sorunu bende yaşıyorum ama malesef ankaraya gidemiyorum. (hakkarideyim) sorunu çözünce bilgi verirseniz sevinirim.
bende motor beynini söktürüp yollamayı düşünüyorum ama gaz kelebeğindende şüpheleniyorum.
sizden bilgi bekliyorum teşekkürler.

arkadaslar sorunu cözdüm beyinden kaynaklanıyormus ankarada tamir ettirdim herkese tesekkürler

beyin tamiri için ne kadar ücret aldılar.
bilgi verirsen sevinirim.

ama ilk önce kesin beyinden olup olmadıgını anlamak için gaz pedalı aldım cıkamcılardan taktırdım arızayı sildirdim yine arıza verdi söküp kendi pedalımı takdım diğer gaz pedalını geri verdim gaz kelebegine baktırmadım cünkü pedalı aldıgım cıkmacı kesinlikle beyin arızası oldugunu söyledi pedalıda geri getirecegimi söyledi gaz kelebegi ile ugrasmayıp beyin tamirine gittim suan sorun yok

burdan tamirci numarası verilebiliyorsa beyin tamiri yapan yerin kartını almıstım numarasını verebilirim

arızanızın giderildiğine çok sevindim.bendede aynı sorun var. gaz pedalının ve beyni tamir ettirdiğiniz yerin numarasını verebilirseniz sevinirim.

geçmiş olsun istanbulda olmuş olsaydın beyini açmadan hallederdik arıza beyinden yapıyor ancak beyini açmadanda hallediyoruz beyini ellemeden

Geri