Çocuklar için fiyat durumları nasıl, kaç yaşa kadar ücretsiz veya indirimli. Onu da belirtirsek daha iyi olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tavlası olan getirsin yemekten sonra çay eşliğinde tavla turnuvası yaparız
usta en iyisi biz illegalleri başlatalımNe yemekmiş be arkadaş 20-25 liraya Abantta tıka basa nasıl doyulur arkadaşlar? Etin kilosu en kötü yerde 20 liradır.. Ben doyacam desem sadece 40 lira ete vermem lazım Ayrıyetten fazla yemek isteyenede serbest.. 5 senedir yemek muhabbeti dönmeyen Abant organizasyonunda bu sene bir açlık konusudur gidiyor.. Hayırlısı
Emret abi Yapalım mı bu akşam?usta en iyisi biz illegalleri başlatalım
estağfurullah, cumartesi daha iyi değil mi Yavuz'um hem cok daraldım azıcık muhabbet eder gerekirse kavga da ederizEmret abi Yapalım mı bu akşam?
başkan cumartesi konuşalım yatılı misafirimiz var cuma gidecekler gibi giderlerse ufak bir organizyasyon yapalım size son special yelimden yapacam1.yezocan +2
2.savaş +2
3.AdVeS
4.BY_Corsa +1
5.k@dir +1
6.06volkan38
7.OKİ +1
8.Respect + 1
9.gsi.mert+2
10.ibrahim_67
11. Taner Erbay
12. Dragon +2
13. Hekimoğlu + 2
14.BiCooZ +2
15.mert0
16.isotta+6
17.Zümrüt+?
18.oddo54 (kesin değil)
19.whiteaction +2
20.falcon_78 +3 (kesin değil)
21.textilman
22.uğurserhan +1
23. weSti555 + 2
24. deniz_serdar
25.LND+1
26.KRM_KNDMR
27-İbrahim Soydan
28-KADETT +1
28-cersej +1
29-BYMUSTANG
30-banazlıkasap
Serhat sensiz olmaz sen ne kadar naz etsende sitemizin maskotu Mustafanın babası olman dolayısıyla mecbur geliyorsun. bu arada çaktırmadan bu hafta sonu piknik yapalım. antreman olur
valla ustam ben yemek mevzusuna takıntılıyım benim yaptığım organizasyonları herkes bilir aç kalan olmaz lezzeten millet ölür hatta. neyse ben susucam beklicem yapıcak bişey yok. ben bu konuyuda bi daha açmıcam sadece o günün sonunda açıcam inşallah bekleneni verir.