Geçen sene Batıkent Cumhuriyet'te buluşmuştuk. Bir çok arkadaş orayı biliyor, gene orası olabilir.biz giderken erken çıkalım da yine kahvaltı yapalım otobanda. hemde karpuZ keseriz
bu arada abiler biz nerde nasıl ve kaçta buluşacaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen sene Batıkent Cumhuriyet'te buluşmuştuk. Bir çok arkadaş orayı biliyor, gene orası olabilir.biz giderken erken çıkalım da yine kahvaltı yapalım otobanda. hemde karpuZ keseriz
bu arada abiler biz nerde nasıl ve kaçta buluşacaz
evet cumhuriyet de olabilir. zaten savaş abi benim söylediğim yerde arası 2 km. felan.Geçen sene Batıkent Cumhuriyet'te buluşmuştuk. Bir çok arkadaş orayı biliyor, gene orası olabilir.
abi kahvaltı biz kızılcahamam tarafında yerimiz var orda yaptık daha önceki gelişlerimizde. ama şimdi nasıl olur nasıl derler bilmiyorum ama netleştirmek lazımBiz biraz erken gitmiştik, hem açık havada kahvaltımızı yaptık, hem de alışveriş yapıp eksikliklerimizi tamamlamıştık. Beklemek için otopark sorunu da yok.
Haklisin Savas Abi . Hatta hemen altina Tansas acildi Orasi tamami ile Bos park yeri Ne ararsanda var Hemen 100 meter Altta
abi kahvaltı biz kızılcahamam tarafında yerimiz var orda yaptık daha önceki gelişlerimizde. ama şimdi nasıl olur nasıl derler bilmiyorum ama netleştirmek lazım
aynen katılıyorum sana
yavuz öncesinde bi antreman mangalı yapalım biz istanbul tayfası
bu arada +2 beni eklememişsiniz listeye ?