Geleneksel Abant Buluşması 4 Temmuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim araç her yere girmez org. sorumlusu beyfeni !! yollar nasıl sigara paketiinin yarısı kadar çukur varsa ben gelmim :D

Geçen seneki gibi olmaz umarım. O kadar niyetlendik son anda gelmek kısmet olmadı. Bu sene gelmeyi istiyorum ama artık sadece kısmet diyorum. Eğer bir mani çıkmazsa bende oradayım. + 2 veya biraz daha fazla olabilirim.

abant şart mı arkadaşlar abant eski özelliğini kaybetti bence.boluda okuduğum için heryerini bilirim çok daha harika yerler var.bilginize...

sunnet003.jpg

Son düzenleme:
bozüyük tribünlerde fena değil bi bakmanızı öneririm arkadaşlar

aynen 7göller var eğer araçlar belli bi yerde bırakılıp piknik yapılacaksa ondan sonra arkadaşın dediği gibi bozöyük te olabilir cok güzel oralar
ayrıca abant tadilatta haşat durumda araçlar girişte bırakılacak yanii aynı şeye gelecek....

merak etme bişey olmaz olsada ben seni çekerim :) bu arada artık beni aramıyorsun hiç mi özlemedin
sen beni çekersen arkada boğulurum ben :) senle öle 15 dk takılıp gitmek istemiyorum senle oturup 3-5 saat muhabbet etmeliyiz bu arada hat aldım kontür derdi bitti ararım seni ..

koca karpuzu tek başına götürdün ya helal olsun.:D:D

"Yaa keşkeee götürseydimm bide istedim ağzımlaaann getirin evime götrcem diyee Orda kaldıı:( sinir oldumm,,garpuzummm en özel en güzel en orcinal pastam benim,, neyse Boluda sana sös koca garpuzz kescem:D"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri