peki öyle olsun"Yaa keşkeee götürseydimm bide istedim ağzımlaaann getirin evime götrcem diyee Orda kaldıı sinir oldumm,,garpuzummm en özel en güzel en orcinal pastam benim,, neyse Boluda sana sös koca garpuzz kescem"
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
peki öyle olsun"Yaa keşkeee götürseydimm bide istedim ağzımlaaann getirin evime götrcem diyee Orda kaldıı sinir oldumm,,garpuzummm en özel en güzel en orcinal pastam benim,, neyse Boluda sana sös koca garpuzz kescem"
aynen 7göller var eğer araçlar belli bi yerde bırakılıp piknik yapılacaksa ondan sonra arkadaşın dediği gibi bozöyük te olabilir cok güzel oralar
ayrıca abant tadilatta haşat durumda araçlar girişte bırakılacak yanii aynı şeye gelecek....
arkadaşlar eski bir izzet baysallı olarak sünnet gölü de var
http://www.sunnetgolu.com/ulasim.html
serkan hala boluda mısın???
hangi bölüm
ben kamu yönetimini bitirdim
+1 ... aynen bir izzet baysallı olarak katılıyorum
gölcük de olabilir... zaten kalınmayacak günübirlik abant gerçekten kötü bir seçim.ama siz bilirsiniz.
Sünnet gölünün yolu pek iyi değil ve uzak o kadar aracı o yola sokmaya gerek yok, Gölcük'ü geçen senede söylemiştim ama arkadaşlar Abantı tercih ettiler.
evet yol sapa ve bozuk sünnette.gölcük varken abat gerçekten teferruattır.kır gazinosunda oturulup topluca sohbette edilir.abant da o şans pek yok.otellere gitmek lazım oda gereksiz bence.uçuş oteli zaten ordakiler