Geleneksel Abant Buluşması 4 Temmuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen 7göller var eğer araçlar belli bi yerde bırakılıp piknik yapılacaksa ondan sonra arkadaşın dediği gibi bozöyük te olabilir cok güzel oralar
ayrıca abant tadilatta haşat durumda araçlar girişte bırakılacak yanii aynı şeye gelecek....

araçlar bırakılınca yürünecek yerde 20 30 metre yani hiç bişey

arkadaşlar eski bir izzet baysallı olarak sünnet gölü de var
http://www.sunnetgolu.com/ulasim.html

+1 ... aynen bir izzet baysallı olarak katılıyorum :)

gölcük de olabilir... zaten kalınmayacak günübirlik abant gerçekten kötü bir seçim.ama siz bilirsiniz.

sberna_gol100%5B1%5D.jpg

GöLcük+041.jpg

Sünnet gölünün yolu pek iyi değil ve uzak o kadar aracı o yola sokmaya gerek yok, Gölcük'ü geçen senede söylemiştim ama arkadaşlar Abantı tercih ettiler.

Sünnet gölünün yolu pek iyi değil ve uzak o kadar aracı o yola sokmaya gerek yok, Gölcük'ü geçen senede söylemiştim ama arkadaşlar Abantı tercih ettiler.

evet yol sapa ve bozuk sünnette.gölcük varken abat gerçekten teferruattır.kır gazinosunda oturulup topluca sohbette edilir.abant da o şans pek yok.otellere gitmek lazım oda gereksiz bence.uçuş oteli zaten ordakiler :D

evet yol sapa ve bozuk sünnette.gölcük varken abat gerçekten teferruattır.kır gazinosunda oturulup topluca sohbette edilir.abant da o şans pek yok.otellere gitmek lazım oda gereksiz bence.uçuş oteli zaten ordakiler :D

Otellerde tanıdığımda var ama neyse dediğin gibi ve abantın durumu muamma, ne yapıldığı belli değil, gidip vaziyeti beğenmemek var. Gölcükte kır gazinosuna da girmeye gerek yok, sabah erken giden bir grup ortamı ayarlar, mangalları ateşler, ortama yayılır, iyice çöreklenir :) böylece dışarıdan gelenlere yer sorunu kalmaz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri