Gene zam...

İl KONYA
Motorin (Ultimate) 3,70
Motorin (Diesel) 3,64

BP nin pompa fiyatları

kanı bile parayla satıyorlarsa ,bu tip işlerden fazla vergi almaları normal

bi eylem yapmak şart bi işe yaramazda eğlence olur işte herkez toplanır
:)

bi eylem yapmak şart bi işe yaramazda eğlence olur işte herkez toplanır
:)
biyerde bi yazı okumuştum. belkide bu sitede. yakıt alırken shell, opet, po gibi büyük şirketlerden değilde küçük şirketlerden yakıt alınsın. böylece bu büyük şirketler yakıt satamadığı için zarar etsin. dolayısıyla zararını önlemek için üst mercilere baskıda bulunsunlar. sonuçta bizim sözümüzün bi değeri yok. ama belki onların olabilir. ortada büyük paralar dönüyor. bana mantıklı gelmişti.

güzel mantıkda büyük şehirlerde ufak markalar yok.. istanbulda merkez ve e-5 üstünde hepsi büyük markalar ancak şehirden çıkdınmı o ufak markalara rastlıyorsun.. bir karaköyde alpet var orayada bir benzin için o trafiğe girilmez..

hersehırde sehrın en bılınen yerınde gece arabalarla gelıp muzıgı acıp oynamayı onerıyorum.bu onerı dunku bır yazıdan esınlenerek dogmustu.varım dıyen varsa cesıtlı kanallardan duyurularımız yapalım.facebook herhalde en yaygın olan kanal olur.bır grup kuracagız.hersehırden en az bır uyemız olacak.ve uye ıle ırtıbat saglanıp organızayson yapılacak.tum sehırlerde aynı gun aynı saatte bu eglenceyı duzenleyecegız.agladık olmuyır barı gulelım olur sloganımızda.ıkı kısı ancak toplanır gıbı seyler soylenmesın.ıkı kısıyı goren ıkı kısıde katılırsa 4 olur.en ıy7ı reklam yapılan ısın kendısıdır arkadaslar.herkes sızlanıyor bırılerı bırseyler yapalım deyınce de sacma gelıyor ınsanlara. aksam 4lulerını acma fıkrı de sacma bulunmustu ama ben goruyorum valla acanları.bu yavas yavas ses getırır.
1.manısa

biyerde bi yazı okumuştum. belkide bu sitede. yakıt alırken shell, opet, po gibi büyük şirketlerden değilde küçük şirketlerden yakıt alınsın. böylece bu büyük şirketler yakıt satamadığı için zarar etsin. dolayısıyla zararını önlemek için üst mercilere baskıda bulunsunlar. sonuçta bizim sözümüzün bi değeri yok. ama belki onların olabilir. ortada büyük paralar dönüyor. bana mantıklı gelmişti.

Aman ha sakın, yılanın başını ufakken ezeceksin biti kanlanınca arkanda dolanıp durmasın :kop:. Büyük şirketleri boykot edin onlardan yakıt almayın demek "benzin 1 TL" olacak demekle aynı şeydir. Zammı büyük şirketler yapmıyor, bu sektördeki en büyük şirket AKP hükümetidir.

Cumhurbaşkanımız Mısır halkına moral vermek için Mısır ziyaretinde bulunuyor. Sanki kendi halkının morali çok süper de :mad:.

Demedi deme, kabahatler kanununa göre polis cezayı eline tutuşturur. :)
savas abı kabahatler kanununa gore polıs elımıze cezayı tutusturamaz.ben gunun herhangı bır saatınde, sokaga cıkma yasagının ve oturmanın yasak olmadıgı bı muhıtte, cevreme zarar vermeyecek desıbel de muzık eslıgınde arkadaslarımla oyun oynayacagım. kabahatler kanununda
sarhosluk, gurultu,rahatsız etme,cevreyı kırletme, kımlıgı bıldırmeme,emre ıtaatsızlık gıbı maddelerı var.burada karsımıza cıkacak tek madde emre ıtaatsızlık olur.kanunda da belırtıldıgı emirler hukuka aykırı olamaz.bu durumda emre ıtaatsızlıkten de kabahatlar kanununa gore ceza verılemez.

Geri