Gene zam...

Dizel araba aldık, şu hale bak. Yakında benzini geçeceğiz.

:D ne denir bilmemki gercekten durum vasat... forumda bi abimiz guzel izah etmisti yanlis hatirlamiyosam dunyanin en pahali etini yiyoruz en pahali yakitini kullaniyoruz en ucuz hayati yasiyoruz gibilerindendi valla kim demistise agzina saglik

bu zam değil buna benzer bir konu daha açılmış ordada yazdım şu an zam dedikleri şy zaten 2 ay önce indirdikleri fiyatları eski haline getirmeleri zaten 2 ay önce dizel bu rakamlardaydı sonra fiyatı indirdiler şimdi indirimlerini geri almışlar.. yoksa zam değil yani..

ama şu var bu fiyatlar eski haline gelmişse emin olunki yakında benzinede zam eli kulağındadır bu iş dengelidir.. dizele zam mı bir hamlede yaparlar binzene ince ince az az hissetirmeden yaparlar..

tamam hakan abide 2 aydir o yakitin fiyati farkliydi sonucta indirime bindirmisler gene zam iste :D

tabi tabi zam değil güncellemedir o...

tamam hakan abide 2 aydir o yakitin fiyati farkliydi sonucta indirime bindirmisler gene zam iste :D

ben dizel almıyorum ama bir ara iyi biliyorum dizel 3.85 idi sonra indirim yapdılar işde 3.75 mi ne oldu şimdi geri bindirim yapmışlar gene olmuşdur 3.85 falan.. yani verdikleri indirimi yeniden almışlar..

Bence artık dizel arabalar mantıklı degıl , tasarrufda servis bakımlarınıda gözönüne koyarsak benzınlı/lpg arabalar daha mantıklı gelıyor bana...

benzin/lpg şehir içinde çok km yapıyorsan dizele göre daha karlı o yüzdendirki taksiciler benzin/lpg kullanıyor..

Ama uzun yolun çoksa yapdığı fazla km den ötürü dizel benzine göre yada benzin/lpg ye daha avantajlı ve sağlıklı tabiki..

Ne lpg ne dizel...Para bol olucak 500 sec alıcaksın benzinli 14 15 liraya krallar gibi geziceksin...

Geri