sertjole sende işi biliyon haaa, bir parmak bal çalacan......sonrada.....bindirecen değilmi.))))
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeşim kimse dert yanmasın...kendimiz istiyoruz böyle yönetilmeyi....
süpermiş. ancak bu kadar iyi anlatılabilirdiLeman'ın internet sansürleri ile ilgili bir kapağı vardı...
http://www.penguen.com/content/Kapak/penguen_kapak340.jpg
bende istemiyorum. dediğiniz gibi -sözde-demokrasi.ben istemiyorum. ama demokrasi işteeee
yerel haber kanallarınada haber verecen. adamlar yana döne haber arıyo zaten. trabzonda tutar bu fikir.hersehırde sehrın en bılınen yerınde gece arabalarla gelıp muzıgı acıp oynamayı onerıyorum.bu onerı dunku bır yazıdan esınlenerek dogmustu.varım dıyen varsa cesıtlı kanallardan duyurularımız yapalım.facebook herhalde en yaygın olan kanal olur.bır grup kuracagız.hersehırden en az bır uyemız olacak.ve uye ıle ırtıbat saglanıp organızayson yapılacak.tum sehırlerde aynı gun aynı saatte bu eglenceyı duzenleyecegız.agladık olmuyır barı gulelım olur sloganımızda.ıkı kısı ancak toplanır gıbı seyler soylenmesın.ıkı kısıyı goren ıkı kısıde katılırsa 4 olur.en ıy7ı reklam yapılan ısın kendısıdır arkadaslar.herkes sızlanıyor bırılerı bırseyler yapalım deyınce de sacma gelıyor ınsanlara. aksam 4lulerını acma fıkrı de sacma bulunmustu ama ben goruyorum valla acanları.bu yavas yavas ses getırır.
1.manısa