Genel temizlik amacıyla epeydir yapmak istediğim çalışmaya start verdik.Tamponlarda (ön, arka her ikiside) ve jantlarda resimlerde görüldüğü gibi derin çizikler vardı aracı aldığımda, sağ sis farı camı kırıktı tek değişmek istemedim ikisini birden değiştim. Sisler için servis uçuk rakam söyleyince mecburen net'te buldum çözümü ve her ikisini kargo dahil 200 liraya aldım.sağ arka kapıda boylamasına yaklaşık 15 cm civarında derin çizik vardı. tüm bunların toparlanması ve sonuçta komple pasta cila için 400 lira olarak anlaştım. Jantların lastiklerden sökülmesine gerek duymadım arka tarafları zaten fabrika çıkışı boyasızdı lastikçiler nasılsa kenarların anasın ağlatacak uğraşmayayım diye maskeleyerek lastikleri ayırmadan boyadık. Dolgu sonrası zımpara yapılarak astar sonrası iki kat boya bir kat vernik uygulandı. Ayrıntılar resimlerde var zaten bu şekilde bir hafta kadar geçince boya iyice sertleşsin komple pasta cila yapılacak o zaman ton farkı iyice gidecek çünkü bu haliyle araba çok kirli son resimleri o zaman da atarım.