Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ek bir yer açmaktansa burayı düzenleyerek devam etmek istedim. Daha önceden almış olduğum ( eliftunıng' den ) rüzgarlıkları bugün monte ettik. Rüzgar kanalı pek hoşuma gitmedi biraz uyduruk gibi geldi daha önden başlayıp arka kapının son kısmına doğru gitse daha iyi olurdu ( Honda' larda olduğu gibi sözde mugen diye aldım ) Bir de renk çok siyah geldi mümkün olduğunca açık renk olsaydı daha iyi olurdu resimleri çektim değerlendirmenize bırakıyorum belki bir süre durur söker atarım eğer zamanla alışmazsam şimdiki haliyle hoşuma gitmedi. Far kaşı da almıştım onları da monte ettim ama hiç olmadı hoşuma gitmedi sanki Hindistan'lıların arabalarına benzedi gibiydi. O yüzden söküp attım onları bence boşa masraf düşünen varsa almasın.
Arkadaşlar Opel Meriva araçlarımız hakkında internet ortamında bilgi paylaşımı yapabileceğimiz bir yer yok. Forumlar da artık sosyal paylaşım guruplarının yaygınlaşması nedeniyle hayatiyetlerini bir nebze de olsa kaybetti gibi görünüyor. Bu yüzden sosyal paylaşım yeri olan facebook' ta bir gurup oluşturmak istedim. Diğer guruplar gibi bir arada olup araçlarımız hakkında bilgi alanına kavuşalım istedim. Gurubu ben oluşturdum ama isterim ki sahibi hepimiz olalım. Bu mesajımı masumane bir faaliyet diye değerlendirmenizi rica ediyorum. Olmadı ben grubu silerim sorun değil opel adı altında foruma dahil sosyal ağ adresi ve grubu yapılırsa. Eğer mahsuru var ise bu yazımı sayın yöneticilerimiz kaldırabilirler. Asla reklam vs. gibi bir amacım yoktur. Sosyal paylaşım yerlerinde toplanmaya gruplar oluşturmaya başladı araç sahipleri marka ve modele göre ve mobil avantajıyla her grup oldukça aktif ve güncel. Saygılarımla.. https://www.facebook.com/groups/101903760584587/