mustafam mevzu çok uzamış gitmiş.iyicede dallanıp budaklanmış.
ben seni seven bi kardeşin olarak bişey söyleyeyim.
bu mevzuyu çok uzatmadan bitirelim.
Bende diğer opelim.net üyeleri gibi birden fazla foruma üyeyim ama çoğunun şifresini bile hatırlayıp giremiyorum
ama burası kadar sıcak bir ortama daha önce rastlamadığım için sürekli bura daydım.
bölünme olayına gelince.bölünme falan yok.bizler gene beraberiz ve her fırsatta msn ve telefonla bazen yüz yüze görüşe biliyoruz.
bu işi fazla duygusala bağlamadan kapatın.
paylaşılan sevgi ve saygıda en ufak bir eksilme yok.için rahat olsun.
beni elleriyle besleyen oktay abime, yavuz abime,taa izmirden kalkıp gelen savaş abime ve diğer abi ver kardeşlerime ödenemz bir borcum var.inanılmaz keyifli günler yaşattılar.saolun.
sizi seviyorum.
mustafa hadi bitir şu işi
ben seni seven bi kardeşin olarak bişey söyleyeyim.
bu mevzuyu çok uzatmadan bitirelim.
Bende diğer opelim.net üyeleri gibi birden fazla foruma üyeyim ama çoğunun şifresini bile hatırlayıp giremiyorum
ama burası kadar sıcak bir ortama daha önce rastlamadığım için sürekli bura daydım.
bölünme olayına gelince.bölünme falan yok.bizler gene beraberiz ve her fırsatta msn ve telefonla bazen yüz yüze görüşe biliyoruz.
bu işi fazla duygusala bağlamadan kapatın.
paylaşılan sevgi ve saygıda en ufak bir eksilme yok.için rahat olsun.
beni elleriyle besleyen oktay abime, yavuz abime,taa izmirden kalkıp gelen savaş abime ve diğer abi ver kardeşlerime ödenemz bir borcum var.inanılmaz keyifli günler yaşattılar.saolun.
sizi seviyorum.
mustafa hadi bitir şu işi