Geri Sis Lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak işte sende beni can alıcı yerimden vurdun şimdi...Sislere xenon merceksiz fara xenon bize yakışmaz :D

Bak işte sende beni can alıcı yerimden vurdun şimdi...Sislere xenon merceksiz fara xenon bize yakışmaz :D

:alkis::alkis::alkis:ama arka sislere diyorum bak kimsede yok daha :rolleyes:

Kimsede olup olmaması ilgilendirir mi acaba?

Acısıyla tatlısıyla gerginöiği ile sakinliği ile birde arada kapanıp acılması ile iyiki varsın opelim.net
önemli not : Demedi demeyin bundan sonra forumu full gererim tabi "C.C cengiz abi savaş abi :p gibi abilerimizle gererim yoksa gencler tehlikeli yafffff :)

he valla bende cavapları merakla beklıyorum kadın programaları gıbı.

evvet cevap geldi
evvet cevap hakkı doğdu

heyecanlı oluyo
:D

he valla bende cavapları merakla beklıyorum kadın programaları gıbı.

evvet cevap geldi
evvet cevap hakkı doğdu

heyecanlı oluyo
:D

Süper valla haklısın...Konu çarptırılırsa böyle olur tabi :)

Kimsede olup olmaması ilgilendirir mi acaba?

Bilmem ki :confused: farlarına tesbih taneleri gibi eğri büğrü cansız led yapıştıranları da anlayamıyorum ben zaten, bilemiyorum nasıl bir zihniyet :D

sis farının maksadı siste görüş mesafesi düştüğünde arkadan gelen araçlar tarafından farkedilmeyi sağlamak.

amacı dışında kullanarak çevreye ve diğer sürücülerin gözlerine verdiği rahatsızlık düşünülünce trafikte diğer insanlara saygılı davranma adına (ki kanunen yasak olmasını da geçiyorum) daha fazla dikkat edilmesi gereken bir durum.

Sırf yakabilmek adına ampülünü değiştirmek ise ne işe yaradığının bilinmediğini tam göstergesi...normal ampul takılması durumunda sis farı sis farı niteliğini kaybedecektir.

kaldı ki mühendisler oraya normal ampul takmayı heralde düşünmüşlerdir, takmadılarsa da hadi değişiklik olsun buraya güçlü ampul koyalım diye düşündüklerinden değildir.

Sis farı bir güvenlik donanımıdır, bu sebeple de arka sis farı her araçta standart olarak yer almaktadır.

Sis farı aksesuar değildir.

Bunu hala savunuyor olmanıza hayret ediyorum.

Madem gelen cevaplara doğru düzgün cevap vermeyeceksin adamın sinirini bozacaksın neden konu açıyorsun arkadaşım? Neden konuyu benim üzerime yönlendiriyosun adam akıllı sen ilk mesajda soru sordun bende cevabını verdim. Ki özelliklede belirttim onları düzelteceğimi normal ampullerle...3-5 kişi ters cevap yazar moralimi bozar özelliklede bunu yazıyım dedim iyi ki yani...

Forumda modlar niye var böyle konular açılacak ki onlarda temizlesin ?

Bugüne kadar kimsenin kalbini kırmadım kimseye kötü söz etmedim bu sitede ama işte görüyoruz ki durum...Sıkarlar adamın canını...

iyide "canım istedi" "hoşuma gidiyor" bunlar nasıl sebepler? sen demiyorsunki ben arka sisin görüntüsünü severim park ampulü bağlayıp yakmayı düşünüyorum """o zamana kadar da yakmıycam""" desen sana hiç sözüm olmazdı..

Adam güzelim yeni arabaları alıyor o led lerden çektiriyor ya hangi akla hizmet bilmem...bide yarısı patlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri