Geri Sis Lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
he valla bende cavapları merakla beklıyorum kadın programaları gıbı.

evvet cevap geldi
evvet cevap hakkı doğdu

heyecanlı oluyo
:D

:))

he valla bende cavapları merakla beklıyorum kadın programaları gıbı.

evvet cevap geldi
evvet cevap hakkı doğdu

heyecanlı oluyo
:D

Hacı madem çok seviyosun kadın programlarını git tv yi aç izle, niye burda takılıyosunki :kop::kop:

Yakıyorum hoşuma gidiyor ;) mutluyum :) Aynen İmzamdaki gibi :D ...

O kadar rahatsız edici bi ışık değil en azından ön sisler gibi göz almıyor hoş duruyor...
Ama daha az yanarsa hoş duracağını düşünüyorum...Onu normal parkların ayarında bi ampule çevirip sağ tarafa da taktırcam...

Dediğimi yapana kadar soldan parlayan parka devam :D

Bak bu ilk mesajım...Ve ardından gelen mesajlara bak...Sanki ben düşmanım gibi millet bana laf atıyor...Demiş miyim bu mesajda illa göz almasından hoşlanıyorum gıcıklığına yakacağım gibi bişey? Birde özellikle belirttim yani normale çevireceğimi öyle daha iyi olduğunu düşündüğümü...Ki benim arkadaşlarımda bilir trafikte ışık vs. gibi şeylerle araçları rahatsız etmeyi sevmediğimi...Ben gayet normal bi şekilde soruna bi cevap vereyim dedim...tatsızlık çıkarmanın bi alemi yok...

hacı madem çok seviyosun kadın programlarını git tv yi aç izle, niye burda takılıyosunki :kop::kop:

haciii,

kendin diyon işte takiliyorum.

Bu konuya takiliyorum şimdi.konu konuluktan çikti çünkü,
amacindan sapmiş

Bak bu ilk mesajım...Ve ardından gelen mesajlara bak...Sanki ben düşmanım gibi millet bana laf atıyor...Demiş miyim bu mesajda illa göz almasından hoşlanıyorum gıcıklığına yakacağım gibi bişey? Birde özellikle belirttim yani normale çevireceğimi öyle daha iyi olduğunu düşündüğümü...Ki benim arkadaşlarımda bilir trafikte ışık vs. gibi şeylerle araçları rahatsız etmeyi sevmediğimi...Ben gayet normal bi şekilde soruna bi cevap vereyim dedim...tatsızlık çıkarmanın bi alemi yok...

hacııı tatsızlık çıktığı yok.. sen tatsızlık aranıyorsun :D 2 önceki mesajımı bi oku istersen..

Çıkan çıktı zaten daha ne çıksın...İlk mesajım gayet açık...Sonrası kontrolsüz olabilir malum forumda tetikleyecek adam mı yok..

Çıkan çıktı zaten daha ne çıksın...İlk mesajım gayet açık...Sonrası kontrolsüz olabilir malum forumda tetikleyecek adam mı yok..

dikkat etde trafikte arkandan gelenler çıkarmasın "tatsızlıklarını" gördüğün üzere yazan 3 kişiden 2si çok pis saldırıyorum demiş :D

3 kişiden 2 si demişde anlayamadığım nokta şu...O kadar gezdim ama trafikteki onlarca araçtan 1 tanesi bile mi tepki vermez? Doğrudur yapan vardır ama bi yandan da klavye delikanlılığı var işin içinde eğri oturup doğru konuşalım şimdi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri