Geri Sis Lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allahtan opel sıtesı dusunsenıze Tofaş Şahin Doğancıların konularını burda sorsa bırı kan çıkar kan

:::Yanlamayı sevenler............
:::soför koltuguna yan oturanlar....
:D

Hehe ayağıyla kullananlar falan :D

3 kişiden 2 si demişde anlayamadığım nokta şu...O kadar gezdim ama trafikteki onlarca araçtan 1 tanesi bile mi tepki vermez? Doğrudur yapan vardır ama bi yandan da klavye delikanlılığı var işin içinde eğri oturup doğru konuşalım şimdi :D

gılavye delikanlılığı :D ne güzel..

tepki veren vardır da sen tepkiyi alamıyorsan? düşündünmü bunu hiç? :D

opelim.net'den bahsettim 3kişiden 2 si derken..

adam sıslerı yakıyorum dedı

elınıze gecırsenız doveceksınız... :)

3 kişiden 2 si demişde anlayamadığım nokta şu...O kadar gezdim ama trafikteki onlarca araçtan 1 tanesi bile mi tepki vermez? Doğrudur yapan vardır ama bi yandan da klavye delikanlılığı var işin içinde eğri oturup doğru konuşalım şimdi :D

Ne bekliyosun ki, her gören indirip evire çevire dövsün mü seni. Adam içinden veya dışından küfürü basıp geçiyodur arkandan. Kulağın çınlar sadece. Klavye delikanlılarının arasında hiç ummayacağın tipler olabilir dikkat et :kop:

adam sıslerı yakıyorum dedı

elınıze gecırsenız doveceksınız... :)

yanlış anlaşılmış tarafınızdan sayın hacı.. :D

biz dedik ki yakan adam niye yakar?

arkadaş dediki hoşuma gidiyor.

biz dedikki gözünde azcık bozukluk olan kişi kaza yapabilir.

arkadaş dediki ZEVK MESELESİ

hacı şu dakkadan sonra Allaaşkına ne denir bu adama? Tepki vermeyim helal harikasın süpersin poh poh piş piş mi diyim? Tepki vercez tabi.. Belki anlar.. BELKİ.. :rolleyes:

Ne bekliyosun ki, her gören indirip evire çevire dövsün mü seni. Adam içinden veya dışından küfürü basıp geçiyodur arkandan. Kulağın çınlar sadece. Klavye delikanlılarının arasında hiç ummayacağın tipler olabilir dikkat et :kop:

hacı ben hiç görmedim ki ya gılaviye delikanlısı? varmıdır biyerde gidip baksakmıki miki?

Şu forumda herkes kendine yakışanı yapar...Kimin ne yazdığı hepsi ortada bişey demiyorum bundan sonra size...

Yav Fevzi, tamam ya haklısınız yakmamak lazım ama tutamıyorum kendimi içgüdüsel falan desen kimse bişey demezdi sen kendin uzattın :D

yanlış anlaşılmış tarafınızdan sayın hacı.. :D

biz dedik ki yakan adam niye yakar?

arkadaş dediki hoşuma gidiyor.

biz dedikki gözünde azcık bozukluk olan kişi kaza yapabilir.

arkadaş dediki ZEVK MESELESİ

hacı şu dakkadan sonra Allaaşkına ne denir bu adama? Tepki vermeyim helal harikasın süpersin poh poh piş piş mi diyim? Tepki vercez tabi.. Belki anlar.. BELKİ.. :rolleyes:

hacı ben hiç görmedim ki ya gılaviye delikanlısı? varmıdır biyerde gidip baksakmıki miki?

ıyıde sormus konuyu acan arkada gerı vıtes lambasını yakan varmı varsa neden yakıyo
arkadasda yakıyorum ve hosuma gıdıyo demıs.

bence tebrıklık bısey yazdıgı delıkanlı gıbı cıktı soyledı

hacıııımm!!!

ıyıde sormus konuyu acan arkada gerı vıtes lambasını yakan varmı varsa neden yakıyo
arkadasda yakıyorum ve hosuma gıdıyo demıs.

bence tebrıklık bısey yazdıgı delıkanlı gıbı cıktı soyledı

hacıııımm!!!

hacım walla sen iyce çığrından çıktın.. :kop: Murat sen süper bir adamsın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri