Geri Sis Lambası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet arkadaşlar yazın bütün apaçi'liklerinizi buraya dökün içinizi dökün ohh.. Alttan bir rahatlama geliyodur inşallah.. :d türkiye'de araba kullanmak ne kadar zor ya.. :s

sanki sen yapmiyon
apaçilik :d

Işık yakmanın ne gibi bi nedeni olabilir adam akıllı neden arıyosun?
Zevk meselesi...
Özellikle de belirttim ikisini birden bağlayıp normal yanar hale getireceğimi ama insan anlamak istemeyince anlamıyor işte...
Bende biliyorum insan gözünü aldığını adı üstünde sis farı...
Ön sisler kadar rahatsız edici bişey olmasada amaç görünürlüğü artırmaktır sislerde tabikide göz alacak...
Heralde arkadakinin rahatsız olacağını biliyoruz ki normal park ampulu tarzı bişeyle değiştireceğimizi belirttik...
şurda bilmişlik taslayıp konuşmanın ne alemi var...

Bilmişlik mi? :hıh: nerde tas'ladım kimi tasladım ? taslasam taslasam çorba taslarım :kop:

sen yak sisinide yak hatta yanında mum yak beline yakı yak.. kenan doğulu ol o şehri yak..

Rahatsız olacağını biliyoruzki.. diyerek devam eden bir cümlenin sonunda hala yakan adamsan.. sana sözüm yok..

sanki sen yapmiyon
apaçilik :d

ben apaçilerle takılmıyrum hacu siu'lar var onlar daha kalender çocuklar.. ayrılırken falan siyu diyoruz karışıyor ama.. uff bek kötü oldu hemi.. :kop:

o cümlenin sonunda hala yakan adamım ;)

:D :D kır gitsin canın sağolsun napalım :D

Olamaz sis yakıyorum artık ben adam değilim ;)

bizimik zaten parklarla aynı yandğı için hep açık bendeD

Madem gelen cevaplara doğru düzgün cevap vermeyeceksin adamın sinirini bozacaksın neden konu açıyorsun arkadaşım? Neden konuyu benim üzerime yönlendiriyosun adam akıllı sen ilk mesajda soru sordun bende cevabını verdim. Ki özelliklede belirttim onları düzelteceğimi normal ampullerle...3-5 kişi ters cevap yazar moralimi bozar özelliklede bunu yazıyım dedim iyi ki yani...

Forumda modlar niye var böyle konular açılacak ki onlarda temizlesin ?

Bugüne kadar kimsenin kalbini kırmadım kimseye kötü söz etmedim bu sitede ama işte görüyoruz ki durum...Sıkarlar adamın canını...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri