geri vitese geçerken gelen cırtlama sesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan offering
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu opellerinde her sorunu kronik. şu arabalar okadar met etdiğimiz kadar iyi değil sanki.geri vites kronik, yağ eksiltmesi kronik, süspansiyon sert, koltuk başlıkları ses yapar vs. benim bu ilk araban olduğu için fazla kıyaslama yapamıyorum fakat toyota corollalarda gözüm kaldı (2003-2007) bence coralla sorunsuz bi araba gibi
genelleme yapmazsanız seviniriz

ne alakası var kronik falan filan tam durmadan yada durur durmaz geriye takarsan her araba cart curt eder bizim toyotada da öyle mesela meganda da öyle golftede

normal bişi olarak bilinir bu ses. yawaş ve nazikçe geçirmek lazım geri vitese bu takdirde pek çıkmaz yada çok azalır.

glb tam arabayı durdurmadan geri vitese taktıgımızdan olabilr mi benim genellikle ondan çıkıo ama bu durum sorun yaratır mı arkdslar

BAzen arabaların canı istediğinde bı gırcççç sesini yapıyor.Ama arabayı durdurmadan geri vitese takman ve de debriyajdan ayağını çekmen ciddi sorunlar açabilir.dikkat derim

glb tam arabayı durdurmadan geri vitese taktıgımızdan olabilr mi benim genellikle ondan çıkıo ama bu durum sorun yaratır mı arkdslar

Geri vites ise küçük bir dişli ile ters hareket sağlamaktadır. Bu nedenle, diagramdaki dişli her zaman diğer dişlilerin aksi istikametinde dönmektedir. Araç öne doğru giderken geri vitese takmak olanaksızdır. Vites asla geçmeyecek, geçse bile çok ses yapacaktır.

Geri